2777
2789

سلام ماه پیش ۲۱ پریود شدم و دوره هام حدودا ۲۸ روزه س ... الان هنوز پریود نشدم...نمیدونم کی بی‌بی بزنم 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شمام و دقیقا از خواب و خوراک افتادم از استرس...هدا بهترین رو واسه جفتمون بخواد

انشاالله عزیزم ... پس هرچی شد بی‌خبرم نذار .... کی بی‌بی میذاری؟

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
بزار دو روز دیگه اگه نشدی بزن

دلم طاقت نداره ... میخوام زودتر تکلیفم معلوم بشه 

من بعد سه روز تاخیر زدم، درجا مثبت پررنگ شد

ای جانم انشاالله به سلامتی بغلش کنی 

پس فردا احتمالا ...اگه پریود نشم حتما بهت خبر میدم تو هم یه من بگو

چشم عزیزم من پشیمونم که چرا امروز بی‌بی نزدم 

هیچی بدتر از همین بلاتکلیفی نیست یه خدا من کلا فلجم همه فکر و ذکرم همینه....حداقل ده نفر منتظر خبر بارداریمن چند ماهه 

اگه روز تخک گزاریتو میدونی و دوازده رو حداقل گذشته بزن 

زنــدِگـی زیبـاسـٺ یَعنــی دُرسـٺ از هَماݩ لَحظہ ای کِہ تـــــ❤ــــو تمـــام زنــدِگـی ام شُـدی️  
هیچی بدتر از همین بلاتکلیفی نیست یه خدا من کلا فلجم همه فکر و ذکرم همینه....حداقل ده نفر منتظر خبر ب ...

ای جانم انشاالله که دامنت سبز بشه گلم 

زوده یه سه چهار روز دیگه بزن حدودا نزدیک۲۸ و اینا بزنی بهترهه

خب بنظرم ۲۸ رد شده ...نشده؟