2777
2789
عنوان

مهمون دارم و بی پولم

737 بازدید | 36 پست

سلام دوستان

این بی پولی خیلی فکرمو درگیر کرده، گفتم تاپیک بزنم شاید نظراتتون به دردم بخوره

حدود ۲۰ روز دیگه عروسی خواهرشوهرمه. بعد اون خواهر شوهر دیگم شهر دور زندگی میکنن دیشب با بچه هاش اومدن و تا عروسی هستن. یکی از برادرشوهرامم که مجرده هم معمولا وعده های غذا رو میاد اینجا چون تو خونه خودش امکانات پختن غذا نداره

بعد مادر شوهر و پدرشوهرمم آخر این هفته که جهازو بیارن میان تا عروسی هستن

کلا هم یک تومن بیشتر پول نداریم، مواد غذایی تو خونه هم با این مهمونا نهایت یه هفته بکشه.

خانواده شوهرم شهرستانن و چون عروسی اینجاس میان شهر

خیلی کمک میکنن ولی خب اونام نزدیک این عروسی اوضاعشون جوری نیست که بتونن کمک کنن. منم که روم نمیشه بهشون چیزی بگم.

الان شوهرمو بیدار کردم گفتم پولمون نمیرسه گفت فردا حرف می‌زنیم باز خابید. 

ولی خب من فکرم درگیرشه 

تقریبا امکان قرض کردنم نداریم.

بگین چیکار کنم؟

حتما باید الان بیدارش میکردی دختر 😂😂😂😂

انشاءالله حل میشه عزیزم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا پدر و مادرش هستند . اونا هم بیان رعایت میکنن و کمک میکنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

درکل هم تو فکرم غذاهای کم هزینس 

ولی خب الان یه کیسه برنج ۷۰۰ تومنه

فکر اینکه این ۲۰ روز میوه بخریم که از سرم کامل بیرون کردم

ولی پولم به ساده ترین چیزام نمی‌کشه

خدایی کمک میکنن ولی خب الان شرایط طوری نیست که خیلی دستگیری کنن.

وقتی میدونن دستتون خالیه چرا میان  مزاحم میشن چقد بی درک و شعورن

نمیشه نیان که

یعنی جایی رو جز اینجا ندارن

اینجا خرید و کارای عروسی بعدش که نمیشه هر روز برگردن برن شهرستان خونه خودشون

حالا فکر و خیال نکن حتما همسرت برنامه ای داره بزار صبح ببین چی میگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

برنج قیمت مناسب تر پیدا کن .همه نوع غدا درست کن همه چیز اگه یک روز بود میشد مفصل. گرفت ولی وقتی ۲۰ روزه نه سنگدان مرغ بگیر چرخ کن .کتلت کباب تابه ایی ماکارونی این چیزارو درست کن استانبولی دمپخت کشک بادمجون مرغ