2777
2789

هفت ماهمه دندون درد کشته منووووو نیاز به عصب کشی داره میخک و کوفت زهرمار همشو زدم موقت هست تسکینش کدوم قبرستونی بره زن حامله که تحویلش بگیرننن

ای خدا جونمو بگیررررررر💔😭

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شش یا هفت ماهم بود رفتم دکتر نامه گرفتم رفتم دندونپزشکی حتما پیگیر باش

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
منم شش یا هفت ماهم بود رفتم دکتر نامه گرفتم رفتم دندونپزشکی حتما پیگیر باش

همون دکتر ماماییم؟ 

تو سه ماهه دوم بم مجوز داد یکیو درست کردم  الان یکی دیگه خراب شد

میگن تو سه ماهه سوم و سه ماهه اول نمیشه

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

وای خدا خیلی سخته خدا صبرت بده

تو بارداری اولم دندونام خیلی ضعیف شد چندتا شون ریخت

و دوباره ناخواسته باردارشدم 

رفتم دکتر گفتم بهم قرص برا تقویت دندون و استخوان داد که پیشرفت نکنه پوسیدگی و درد دندون بشم

چرا بی توجهی کردی به ضعف دندونات😕

وای خدا خیلی سخته خدا صبرت بده تو بارداری اولم دندونام خیلی ضعیف شد چندتا شون ریخت و دوباره ناخواس ...

وای وایییی دارم میمیرممم 💔😭

بارداری اولمه همشون سالم بودن تو ۴ ماه که رفتم افتضاااح شدم💔😭

همون دکتر ماماییم؟  تو سه ماهه دوم بم مجوز داد یکیو درست کردم  الان یکی دیگه خراب شد میگ ...

شما برو و دکتر بهت میگه باید چکار کنی و اینکه دندون شوخی بردار نیست خدایی نگرده عفونت کنه برا بچه هم خوب نیست فردا اول وقت یا تماس بگیر یا حضوری برو

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

شیر زیاد بخور شیرای محلی خوبه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

یه تیکه تر...یا..ک نمیشه بزاری ، اگ برات ضرر نداره

یه استامینوفن خالی کن روش

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭