2777
2789

خواهش میکنم دعاش کنین

دعا کنین حالش خوب بشه

یهو از زیر گوشش ورم کرده اصلا نمیتونه غذا بخوره

خیلی خیلی نگرانم براش

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

بحق امام علی شفا پیدا کنه❤

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحق امام علی شفا پیدا کنه❤

مرسی عزیز دل❤️

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

خدا پشت و پناهش انشاالله

ممنونم عزیزم❤️

ان شالله خدا سلامتی بده عزیزم ، احتمالا اوریون هست ، بردی دکتر ؟

بله سرشب بردم ورمش کمتر بود

دکتر هم احتمال اوریون داد چون پرسید بیضه هاش ورم کرده اینه

حتی آب میخوره دردش میگیره

به نظر شما اوریون هست؟

سلام عزیزم ایشالا پسرت خوبه میشه 

ممنونم عزیز دلم❤️

بله سرشب بردم ورمش کمتر بود دکتر هم احتمال اوریون داد چون پرسید بیضه هاش ورم کرده اینه حتی آب میخو ...

والا اینکه درباره بیصه هاش پرسیده رو نمیدونم ولی من خودم 

بچه بودم ۱۱ سالم بود گرفتم قشنگ یادمه ورم داشتم از درد آب دهنمو بزور قورت میدادم همونجورم گریه میکردم ، ۱۰ روز تا خوب شدنم طول کشید ولی دردش هنوز یادمه خیلی اذیت شدم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
والا اینکه درباره بیصه هاش پرسیده رو نمیدونم ولی من خودم  بچه بودم ۱۱ سالم بود گرفتم قشنگ یادم ...

به نظر منم اوریون هست…اذیت میشه حتی آب میخوره