2777
2789
عنوان

این خواستگار قبول می کردید؟

240 بازدید | 15 پست

مجازی با هم آشنا شدیم و حدود دو ماه پیش دو سه بار دیدمش ولی خودم ادامه ندادم

حالا بر گشته میگه بیا ازدواج کنیم بریم خارج

اون ۳۲ سالشه و من ۳۵

از نظر مالی من خیلی از اون بالاترم ولی اون از این مساله اطلاعی نداره

قیافه ش خوبه و قد بلند

اون دیپلم و من ارشد م

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه راستش

تفاوت های مالی و تحصیلاتی و اینکه شناخت کافی ندارید، میتونه اذیت کننده باشه

اگر ازش خوشت میاد، بیشتر باهاش رفت و آمد کن و بعد به عنوان خواستگار بپذیر

البته من خودم خیلی راحت نیستم که از پسر بزرگ‌تر باشم

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

خوب بستگی داره اگر دوسش داشتم اره، ب نظرم معیار ازدواج این نیست که کی وضع مالیش بهتره یا... چیزای خی ...

راستش علاقه ای ندارم

ترجیح میدم دیگه تا قبل ازدواج مردی رو دوست نداشته باشم

منطق ترجیح میدم

راستش علاقه ای ندارم ترجیح میدم دیگه تا قبل ازدواج مردی رو دوست نداشته باشم منطق ترجیح میدم

اخه میدونی من یه ادمی تو زندگیم بود که خیلی بهم توجه و علاقه نشون میداد ولی من بهش حسی نداشتم بعد یه مدت با هم اشنا شدیم جوری عاشقش شدم که هنوز بعد 7 سال نمیتونم فراموشش کنم.... ولی خوب ما قسمت هم نبودیم نشد ازدواج کنیم.... هنوزم گاهی میگم چی میشد جای شوهرم اون کنارم بود😔

نه آدم بدی نیست ولی خب تفاوت ها زیاده

پولو کاری ندارم ولی سن وتحصیلات خیلی مهمه 

اشتباه فامیل مارو نکن بعد ازدواج پسره تو بحثاشون میگفت بهش من اشتباه کردم تو جوونی تو پیرزنو گرفتم حالا فقط 2سال بزرگتره از پسره تازه این لیسانسم نداره ،بعد واسه اینکه تحصیلات کم خودشو جبران کنه تحقیرت میکنه ،اگه لبخندت برات مهمه گول حرفاشو نخور ،سریع کات کن چون بعدا واقعا پشیمون میشی عزیزم

پولو کاری ندارم ولی سن وتحصیلات خیلی مهمه  اشتباه فامیل مارو نکن بعد ازدواج پسره تو بحثاشون می ...

من ردش کردم ولی واقعا ربطی به سن نداشت

هزار نفر میشناسم با این اختلاف سنی 

من ردش کردم ولی واقعا ربطی به سن نداشت هزار نفر میشناسم با این اختلاف سنی 

سن به تنهایی شاید مشکلی نباشه ،ولی از نظر تحصیلاتم بهم نمیخوردید ،مطمئنن خودت سبک سنگین کردی و به این مهم رسیدی که در اینده مشکل ایجاد میکرد، انشالا موردی که مناسبت باشه سر راهت قرار بگیره عزیزم