ایساا۷۸۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 713 عنوان باردارم😍 لطفا بگید سخته یک ساختمون با مادرشوهر بچه داریکرد؟🥹💔🤍 93 بازدید | 8 پست ایا خونه رهن کنم ؟ یا اونقدرا هم سخت نیست و میشه تحمل کرد؟ 1403/03/20 | 02:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7074 بچه داری چه ربطی ب مادر شوهر داره؟؟ یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
ایساا۷۸۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 713 بچه داری چه ربطی ب مادر شوهر داره؟؟ عزیزم اذیت کنن بیان مرتب و دخالت تو تربیت هزار چیز
iamphotographerr عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1162 خدا نی نی تو برات نگهدارهاینطوری ک شوهرم رفتار میکنه ….. ایشالا خدا کیفِ مامان شدنو ازم نگیره🥲سر چیز چرت:)))) کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️. تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7074 عزیزم اذیت کنن بیان مرتب و دخالت تو تربیت هزار چیز اون دیگه بستگی ب مادر شوهرت داره .خودت که تا الان باید اخلاقش دستت اومده باشه یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
ایساا۷۸۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 713 اون دیگه بستگی ب مادر شوهرت داره . خودت که تا الان باید اخلاقش دستت اومده باشه اره حسابمو میرسه💔طبق شناختمراه حلی نداره؟
ایساا۷۸۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 713 خدا نی نی تو برات نگهداره اینطوری ک شوهرم رفتار میکنه ….. ایشالا خدا کیفِ مامان شدنو ازم نگیره🥲سر ... مرسی گلییی ❤️❤️❤️
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7074 اره حسابمو میرسه💔طبق شناختم راه حلی نداره؟ ای بابا🤧چی بگم والا .معمولا بعد بدنیا اومدن بچه ادم خیلی حساس و زود رنج هم میشه.ولی اگه بهشون اجاره نمیدید و بخایین برین جای دیگه از نظر مالی مشکلی ندارین؟ یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔