2777
2789
عنوان

🍃🍃برای این ازدواج بگید نظرتون و؟🍃🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 88 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا لطفا لطفا  هرکسی برای ازدواج اول ببینه مزاجشون بهم میخوره یا نه اگه یکیشون سرد باشه یکی گ ...

حالا اون می‌ره برای مراحل بعد؛جلسات اول نمیشه بپرسن از هم سردی یا گرمی که

«خدایا آرام کن دلهای ما را»
خوب همین آقا خونسرد هستن و خجالتی..آیا مهارت جذب جنس مخالف رو دارن؟  اگر دارن مبارکه اگر ندارن ...

در کل پسر خوب و خوش اخلاقیه...

اما دوست دختر نداشته و کلا خیلی با خانم ها در ارتباط نبوده که چیزی یاد بگیره

حالا اون می‌ره برای مراحل بعد؛جلسات اول نمیشه بپرسن از هم سردی یا گرمی که

نیاز نیست ک بپرسن گرمی یا سرد با یه قد و وزن میتونم بهتون بگم تقریبا چ مزاجی دارن

باورکنین این از همه چی مهمتره 

و یار خوب تمام ماجراست..💔
در کل پسر خوب و خوش اخلاقیه... اما دوست دختر نداشته و کلا خیلی با خانم ها در ارتباط نبوده که چیزی ی ...

اگر دختر خیلی بخوادش این راه همواره

اگر نه حس خاصی نداشته باشه و معمولیه براش محاله این رابطه خوب جلو بره

قشنگ معلومه نظر خودت كاملا منفيه و فقط ميخواي نظر بقيه رو بدوني كه در آينده پشيمون نشي . اينجوري به ...

برای خودم نیست؛با دوستم داریم نظرات و میخونیم...

اما آخه ماجرای عشق و عاشقی نیست که؛ ماجرا اینه ازدواج سنتی و عقلانیه... برای همین نمیخواد بی فکر پیش بره

چرا؟دلیل بگید

مرد همیشه باید سطحش از زن بالاتر باشه که زندگی زیبا باشه وقتی زن حس کنه که مرد از اون پایین تره خودش خیلی بالا میره و وقتی مرد حس کنه زنش از خودش بهتره خیلی اعتمادیه نفسش‌پایین میاد کلا من حس کردم مناسب هم نیستن روابط اجتماعی و درست حرف زدن خیلی مهمه سطح زن از مرد بالاتر بود بنظرم هر کس باید با هم سطح خودش باشه 

اجتماعی نبودن اقا زیادی مغرور بودن خانوم  زیاد مذهبی بودن خانوم که اقا دراون حد نیست و احتمال ...

همه این موارد اختلافش کمه...

یعنی فاصله اعتقادات مذهبی زیاد نیست...

جز این مورد که پسر کلا ادم اروم تر و اسون گیر تری هستش در زندگیش...خانم یکم تند تر و اتیشی تر...

بنظرت بازهم با وجود اوکی بودن خانواده و تحصیلات و علاقه مندیهای دیگشون یه جلسه دیگه حرف نزنن؟

همه این موارد اختلافش کمه... یعنی فاصله اعتقادات مذهبی زیاد نیست... جز این مورد که پسر کلا ادم ارو ...

اون دیگه به خود شما بستگی داره

ولی حس میکنم اگه دعوایی هم پیش بیاد اون از سمت شماست 

چون حساس تر و برونگرا تر هستی

مرد همیشه باید سطحش از زن بالاتر باشه که زندگی زیبا باشه وقتی زن حس کنه که مرد از اون پایین تره خودش ...

خب اعتماد ب نفس مرد بیاد پایین مگه چی میشه؟

خب اینطوری خانمه رییس میشه بجای مرد.

نیاز نیست ک بپرسن گرمی یا سرد با یه قد و وزن میتونم بهتون بگم تقریبا چ مزاجی دارن باورکنین این از ه ...

قد و وزنش و نمیدونیم...

درست میگید؛خیلی مهمه