2777
2789
عنوان

مشکل چانه کوچیک😖

631 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من چانه کوچیکی دارم ، کسی اینجا هست این مشکل داشته باشه،برای بهتر کردن فرم صورت تزریق ژل بهتر یا پروتز چانه بزارم و دائمی باشه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول ژ بزن دو مرحله بزن ببين چ شكلي ميشي خيلي تاثير خوبي ميذاره اگه مدلش رو دقيقا بدوني

شما انجام دادین؟؟ من برای مشاور پیش پزشک هم رفتم فقط اینجا شهرستان نمیدونم اینجا انجام بدم بهتر یا برم شهر بزرگتر

شما انجام دادین؟؟ من برای مشاور پیش پزشک هم رفتم فقط اینجا شهرستان نمیدونم اینجا انجام بدم بهتر یا ب ...

از توي اينستا دكتر خوب پيدا كن اوناي ك مدل طبيعي و رفع نقص كار ميكنن

نه اوناي ك فقط بلدن چونه رو دراز كنن

من چونم عقب و کوتاه بود. رفتم 3 بار ژل زدم الان چند ماه مونده.

برای من عقب نیس فقط کوچیکه، انگار فاصله خط بینیم تا چونم خیلی کمه و صورتم کاملا گرد، 

۳بار تو چه فاصله ای؟؟ ی بار کافی نیس یعنی

برای من عقب نیس فقط کوچیکه، انگار فاصله خط بینیم تا چونم خیلی کمه و صورتم کاملا گرد،  ۳بار تو ...

منم کوچیک بود. اما عقبم بود. 

چندماه یبار زدم تا تثبیت بشه. 

استخون چونم نمیزاشت همرو یبار تزریق کنن. باید پوستم جا باز میکرد. خداروشکر راضیم چون رمق عمل نداشتم

چرا پروتز نمیذارین؟؟ من دلم بیشتر با پروتز هست ک دائمیه

بنظرم اول ژل رو بزن كارت راه مي افته دو سالي يكيار تمديد كن

بعد اگه ديدي واقعا عمل ميخاي خب عمل كن

اينجوري حداقل خودتم دستت مياد ك چ مدلي بهت مياد