2777
2789
عنوان

بیایین غیبت😁

1239 بازدید | 31 پست

من دو تا بلاگرو فالو داشتم آنفالو کردم چون واقعا دیگه داشت دلم برا شوهر و بچه هاشون میسوخت 

چرا بعضی زن‌ها  اینجوری شدن واقعا…

یکیشون سرور عطایی یکیشون مهسا کیانپور 

بگو خب😁😬

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ععع نبابا جدی چطوررر☘️☘️☘️☘️☘️☘️🍀🍀🍀🍀 این سبزی هارم آوردم پاک کنیم میخام اش پشت پای غلام و بزارم ... داشتی میگفتی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

اول مهسا رو آنفالو کردم چون خیلی زندگی به هم ریخته ای داشت کلی دوست مجرد و مطلقه 

اول بگم من بشدت با رابطه صمیمی، معمولی نه ها، صمیمی خانوم‌متاهل با خانوم مجرد مخالفم اینکه شب و روز تو دل هم باشن

چون خانوم متاهل  یه مسوولیتهای داره که مجرد نداره بعد وقتی صبح تا شب میفته با یه مجرد فک میکنه باید مث اون رفتار کنه

بعد مهسا دکتره ولی خونه دار

شوهرش دکتره و معلومه بنده خدا خیلی پرتلاش

بعد این چرا باید اینقدر درگیر فضا مجازی باشه تا حدی که بخواد با خبرای زرد پیجشو نگه داره 

یه بار استوری گذاشت دو‌تا دخترش داشتن تو بغلش زار میزدن این جای اینکه اونا رو آروم‌ کنه یواش به فیلم بردار گفت از گریه هاشون فیلم بگیر بعد یه لبخند موزیانه رو لبش 

آخه تو از گریه بچه تم باید پول و‌شهرت درآری؟

یه بار هم جنازه مادربزرگش رو با چشمای وغ زده رو تخت که بنده خدا مرحوم شده بود یهو استوری کرد گفت خدایا مامان بزرگم مرد منم بکش!!! 

من به عنوان فالوئر از شوک دیدن جنازه تا چند روز حالم بد بود بعد اون ژاپن بود ازونجام اومد بدون بچه رفت قشم 

نه تنها بعد مادربزرگش به زندگی ادامه داد بلکه سفرهاشم لغو نکرد🙄 

یعنی از گریه بچه شون از جنازه مامان بزرگشون، از همه چی شهرت بدست میارن بابا تو دکتری مادر دو تا بچه ای اینکارت چیه

میخوای پیام داشته باشی درست داشته باش 

حالا سرور عطایی 😁 

سرور اولش خوب بود به وقتش تفریح به وقتش بچه داری به وقتش سفر 

یهو افتاد با چند تا مجرد 

این دیگه یهو استوری میذاشت که دوازده شب دوستام اومدن دنبالم بریم بیرون🤷‍♀️

من حس خوبی نداشتم بعد خودش یه بار استوری کرد که شوهرش داره میگه آخه درسته هر شب هر شب بیرون بعد میخندید به شوهرش

اصلا دیگه معلوم بود زندگیش ازون نظم خارج شده

شما فک‌کن بیفتی با دختر مجرد اونم صنف آرایشگرا

که آزادیشون معروفه

حالا سه تا بچه کوچیک آخریش هنوز یه سال نشده🥺

هی اینا رو‌ میذاشت میرفت بیرون اعصابم به هم میریخت😁دو روز دو روز با دوستای مجردش میرفت شمال و تهران 

یه بار خونواده سو‌ول کرد به هفته رفت ترکیه

حالا یه بار دوبار ولی ماههاست دیگه اونقدر که از ریحان دوست مجرد فیلم ‌استوری میذاره از مامانش و شوهرش و بچه هاش نمیذاره😕 بابا تو‌بچه داری شوهر داری آخه دور دور نصف شبت با چند تا زن مجرد چیه؟ اونا بچه ندارن مسئولیت ندارن

دیگه اعصابم خورد اینم بلاک کردم با اینکه سالها فالوش داشتم.

ضمن اینکه اینا کم کم الگو میشن برا جامعه و این خوب نیست

امیدوارم اشتباه کنم ولی همینطوری پیش بره میاد میگه مث‌ بیشتر بلاگرا طلاق گرفته البته خدا کنه اشتباه کنم

ولی واقعا همنشین مجرد، خانوم متاهل رو از راه به در میکنه نه که آدم بدی باشه اون مجرد ازین جهت که اون‌مسولیت یه خانوم متاهل رو نداره 

ابن بود غیبت من😂