2777
2789

نمیدونم کک یاساس بچه هام همه نیش زدن بدن خودم خارش داره امشب دوتا سم قوی به رخت خاب لباسام زدم فک میکنم کل لباسام ساس داره همه رو اسپری سم پاشیدم حالا میخام فرداهمه لباس هاروبشورم رخت خاب هاروچیکارکنم چطوری ازبین ببرم ازکجااومدن ممکنه ازگوسفندباشه ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا ک نشور بذار دوسه روز بمونه

خود حشره رو دیدی

لک خون رو لباسا هست ایا

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بگو جهاد کشاورزی میان تموم زندگیتو سم پاشی میکنن چندوقتم خونه نباشین از بین میره

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

اگه ساس باشه که باید بگی از بیرون بیان سم بزنن و از خونه برید دو سه روز تازه خیلی از وسایلتونم خراب میشه با گازی که توی خونه پخش میشه 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم