2777
2789
منم با خوندنش پشمام ریخت

چه میدونم تو تاپیک قبلم یکی میگفت ژل زده سی سی ۱۱ تومن 😵‍💫 من کسی ندیدم بزنه که ازش بپرسم شما دیدین کسایی که ژل ها ارزون دو سه تومنی بزنن براشون خوب موندگار باشه ،راستی موندگاریشون چطوره ۵ ماه مثل ماه اول میمونه؟

۳ تومن ژل ارزون نیست عزیزم اون ده سی سی هان که ارزون واغلب بی کیفیتن اکثرژل های تک سی سی خیلی کیفت خ ...

خوب یکی دیدم میگفت  ده سی سی ژل بیست میلون یعنی هر شی سی دو تومنه ،یعنی بی کیفیته ؟ میگفت مارکش کره ای خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب یکی دیدم میگفت  ده سی سی ژل بیست میلون یعنی هر شی سی دو تومنه ،یعنی بی کیفیته ؟ میگفت مارکش ...

نه بی کیفیت نیست من خودم برنداودری زدم وراضی بودم ولی ماندگاری زیادی نداره راستش همون تک سی سی هابهترن

ببین بستگی به صورت خود شخص داره؛بعضیا صورتشون جوریه ک تا ژل میزنن فوری جذب میشه،ک این افراد باید تعد ...

چه عوارصی ؟؟ اون ۸۰۰ تومنی ها عوارض دارن دو تومنی ها چطور 

نه بی کیفیت نیست من خودم برنداودری زدم وراضی بودم ولی ماندگاری زیادی نداره راستش همون تک سی سی هابهت ...

چند ماه براتون موند ؟ پرفکتا الان چنده میدونید ؟ چقدر موندگاری داره 

الا۳ ماهه زدم هنوزهستش اماکمترشده پرفکتا فک میکنم ۴ تومن یابالای ۴ تومن باشه راستش موندگاریش روخبرندارم اما ژلهای تک سی سی اگه جای معتبربزنی که اصل باشه واب مقطرقاطی ژل نکنه جلوی خودت بازش کنه تایکسال میمونه  

اطرافتون بودن کسایی که ژل ارزون بزنن عوارض نداشته باشه یا براشون موندگار بوده باشه حداقل ۶ ماه

والا ارزون هم نیست

من حدود ده ساله ژل میزنم

بجز اون ده سیسی ها که ارزونترن که تا حالا نزدم

بقیه هم راضی بودم هم موندگاری داشتن

والا ارزون هم نیست من حدود ده ساله ژل میزنم بجز اون ده سیسی ها که ارزونترن که تا حالا نزدم بقیه ه ...

شما به کجا میزنید چند سی سی ؟

و به هر سی سی چقدر پول میدی گلم ؟

چند ماه عین ماه اول موندگاری داره ؟

من به گونمم زدم ازاین ژل های ده سی سی  توی هرگونم دوسی سی زد اما ازبرند روفیل چونمم زدم چونه و گونه هام تکون نخوردن امالبم کمترشد

مارک خوب گرونه چ تهران چ هر شهری ولی شهرای کوچیک اون مارکای خوب ک تو تهران هستو نمیارن چون کسی پول ...

من گفتم شهر کوچیک؟

ده ساله ژل میزنم

والا جایی هست تهران هر سیسی میده ۴۰۰

جایی ام هست شهر من هر سیسی از پنج میلیون میزنه 

من تهران رو پرسیدم ببینم کدوم کلینیک رفتن 

چون نسبت به بودجه الان هر جایی بری ژل هست

فقط باید جلو خودت باز کنن و حتما مجوزش رو چک کرد