2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما به کجا میزنید چند سی سی ؟ و به هر سی سی چقدر پول میدی گلم ؟ چند ماه عین ماه اول موندگاری داره ...

لبم مثل نخ بود من ده ساله هر سال نیم سیسی میزنم

اخرین بار ۱۵۰۰ دادم اسمش یادم نیست ولی مجوز داشت

لب رو باید توی چند مرحله بزنی با یکبار نتیجه نمیگیری زود هم میره

چونه هم ۱۳۰۰ زدم  حدود یکسال پیش 

که الان هنوز مونده 

فک ام و خط فکیم رو روی هم ۵ سیسی زدم حدود پنج میلیون در اومد

اونم یکسال پیش هنوز مونده

زیر چشم زدم ۲۴۰۰ یکسال و نیم پیش که باید باز برم بزنم تغریبا نصفش مونده

و....

من صورتم خیلی لاغر بود یعنی شدید

طی چند سال ژل زدن و اصولی زدن الان صورتم خیلی عالی شده

لبم مثل نخ بود من ده ساله هر سال نیم سیسی میزنم اخرین بار ۱۵۰۰ دادم اسمش یادم نیست ولی مجوز داشت & ...

مارک ژل فک و چونتون چیه میدونید الان سی سی چند شدن ؟

به نطرتون برا گونه ای که خیللللی تخته که حتی با لبخند هم گونه ای نداره چند سی سی هر طرف لازمه ؟فقط گونه 

راستی چقدر خوب من شنیدم ژل ها اکثرا ۴ ماه میمونن و تا ۶ ماه کامل از بین میرن

لبم مثل نخ بود من ده ساله هر سال نیم سیسی میزنم اخرین بار ۱۵۰۰ دادم اسمش یادم نیست ولی مجوز داشت & ...

فک هر طرف ۵ سی سی زدین یعنی در مجموع راست و چپ باهم ده سی سی فقط فک زدین درسته ؟ 

مارک ژل فک و چونتون چیه میدونید الان سی سی چند شدن ؟ به نطرتون برا گونه ای که خیللللی تخته که حتی ب ...

دروغ نمیتونم بگم حافظه خوبی ندارم اسمش یادم نیس

ببین اگه گونه نداری قسمت زیر چشم بغل بینی رو نزن

خیلی زود افتاده میشه

ژل شقیقه بزن و زیرش 

راستی نه ژل گرون بزن نه ارزون همیشه متوسط بزن 

که موندگاریش خوب باشه

دروغ نمیتونم بگم حافظه خوبی ندارم اسمش یادم نیس ببین اگه گونه نداری قسمت زیر چشم بغل بینی رو نزن خ ...

من اتفاققققا دوس دارم همونجا که شما گفتین بزنم

بهش میگن سیب گونه بغل بینی زیر چشم همونجا که میخندی گونه برجسته تر از همه جاس جلو صورت ،یعنی ژل هم افتاده میشه ؟؟؟

من شنیده بودم که چربی افتاده میشه .

وقتی هر بار تو تمدید بالاتر بزنه بازم افتاده میشه چندماه بعد ؟

پشیمون میشی اونجا بزنی و هیچ گردی به صورتت نمیده 

چرا پشیمونومیشم ؟ من اتفاقا عاشق سیب گونم برجسته بشه  بعضیا میبینم بعلا صورتشون لتغر کشیدس اما سیب گونه رو حداقل دارن و خیلی خوبه ،در کنار قوس بینیشون جدابشون میکنه  شقیقه که دوس دارم بزنم اماااا پول زیادی میخوام مجبورم همین گونه رو بزنم ،اگه پول داشتم کل گونه اگه نداشتم فقط سیب گونه