2777
2789

توروخدا ژل آشغال نزن به صورتت داغون میشی

زیبایی طبیعیتو از بین نبر بخاطر قیمت پایین

ارزش سلامتیت بیشتره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
توروخدا ژل آشغال نزن به صورتت داغون میشی زیبایی طبیعیتو از بین نبر بخاطر قیمت پایین ارزش سلامتیت ب ...

بعضیا میگن میزنیم طوریمون نمیشه نمیدونم که صورتم به شدت لاغر  بیشتر دنبال تزریق چربیم اما بعصیا میگن خوبه بعضیا میگن بده دکتر خوبی پیدا نکردم فعلا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا میگن میزنیم طوریمون نمیشه نمیدونم که صورتم به شدت لاغر  بیشتر دنبال تزریق چربیم اما بعصیا ...

به نظر خودت به ریسکش می ارزه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نهایت میشه ژل انزیم زد بره درسته ؟

برو گند بزن تو صورتت

عجبا  

ژل خوبه. ولی باید جنس عالی بزنی که ماندگاریش طولانی باشه وگرنه انگار پولتو انداختی تو جوب

شما به چشم دیدین این ژلا سه تومنی موندگاری ندارن؟

تاپیک ها قبلم میگفتن ژل ها دو تومنیم زدن خوب مونده براشون ۶ ماه مونده حالا نمیدونم ..

تاپیک میزنم ببینم اکثرا  راضین یا نه کلا بیخیالش شم 

من نمیدونم. ولی خودم بهترین جنس زدم راضیم 

شما به هر گونه چند سی سی زدین ؟

به گونه ای که خیلی تخته حتی موقع لبخند گونه نداره به نطرتون فقط برا سیب گونه چند سی سی لازمه ؟

شما هر سی سی چند میدین ؟

شما به هر گونه چند سی سی زدین ؟ به گونه ای که خیلی تخته حتی موقع لبخند گونه نداره به نطرتون فقط برا ...

من سه سال پیش زدم. اون موقع ارزون بود. به هر طرف سه سی سی زدم. برای خط خنده، خط اندوه، زیر گونه

من سه سال پیش زدم. اون موقع ارزون بود. به هر طرف سه سی سی زدم. برای خط خنده، خط اندوه، زیر گونه

بیشتر برا  لیفت زدین شما نه حجیم کردن گونه درسته ؟ مارکش چی بود چند ماه  عین ماه اول براتون موند 

بیشتر برا  لیفت زدین شما نه حجیم کردن گونه درسته ؟ مارکش چی بود چند ماه  عین ماه اول براتو ...

بله برای لیفت زدم. مارکش یادم نیست تا دو سال همونجوری بود. هنوزم اثرش هست کامل نرفته

بله برای لیفت زدم. مارکش یادم نیست تا دو سال همونجوری بود. هنوزم اثرش هست کامل نرفته

محبت میکنید اسم دکترتون بگین ممنونم چقدر خوب که دو سال موندگاری داشته ۳ سال پیش هر سی سی چقدرر دادین ؟