2777
2789

هرچی بخوریم هم به شما بدون نسخه نمیدن. برو روانشناس اگه صلاح بدونه ارجاعت میده روانپزشک و بهت دارو میده.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
هرچی بخوریم هم به شما بدون نسخه نمیدن. برو روانشناس اگه صلاح بدونه ارجاعت میده روانپزشک و بهت دارو م ...

می‌دونم عزیزم من هم مشاوره میرم هم پیش روانپزشک 

برام فلوکستین تجویز کرده اما حالمو خوب نکرده 

میخواستم بدونم اصلا این قرص‌ها حال ادمو خوب میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می‌دونم عزیزم من هم مشاوره میرم هم پیش روانپزشک  برام فلوکستین تجویز کرده اما حالمو خوب نکرده& ...

اولین علائم خوب شدن یک یا حتی دوماه بعد شروع مصرف ظاهر میشه ها. الان نوبت بعدی که بهش مراجعه کنی یا دوزتو میبره بالا یا داروتو عوض میکنه. چون که بله بعد یکی دوماه مقدای تاثیر حس باید بشه. من سرترالین مصرف میکردم که اثرش حس میشد بعد همین مدت

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
اولین علائم خوب شدن یک یا حتی دوماه بعد شروع مصرف ظاهر میشه ها. الان نوبت بعدی که بهش مراجعه کنی یا ...

من الان نزدیک به ۴ ماهه فلوکستین بیست مصرف می‌کنم علاعم وسواسم رو کم کرده دستامو کمتر می‌شورم اما برای اضطراب و افسردگیم زیاد موثری نبوده

من الان نزدیک به ۴ ماهه فلوکستین بیست مصرف می‌کنم علاعم وسواسم رو کم کرده دستامو کمتر می‌شورم اما بر ...

راهو داری درست میری نگران نباش‌. ولی طبق حرف دکترت بهش مراجعه بکن ها. یه دارو با دوز یکسان دائم بخوری هیچ فایده نداره دوباره همون دست شستنا هم برمیگرده. همینارو به دکترت بگی زاهکار میده. یا دوز بالا، یا دارو اضافه، یاااا میگه صبر داشته باش این دارو اثرش روی افسردگی طول میکشه تا نمایان بشه.