2777
2789
بله جداست حتی میان میگن چرا لاک زدی😂

وای در این حد😐😂

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چندسال پشت کنکور خیلی خوندی؟

نه خاک برسرم ۹۷ تا ۱۴۰۱ رو کنکور دادم هرسال غیرمجاز هی میگفت سال بعد 

۱۴۰۲ رو کنکور ندادم رفتم سرکار اما نمیتونستم از فکر کنکور بیام بیرون برگشتم کنکور بدم اما اصلا نخوندم 

میخوام برم دانشگاه اما نمیدونم چه رشته ای 

تازه دارم پی میبرم چقدر گند زدم به بهترین سالام اونموقع نمیفهمیدم

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺
وا معلومه که اره مصاحبه بری حتی رژ زدن گناه بزرگیه حتی ضد آفتاب رنگی

برگام

باید با چادر باشیم؟

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
چرا خب

اولین سالیه رفسنجان باز شده و بهش کد ندادن و شده شعبه ای از دانشگاه کرمان 

اصلا رفسنجان هیچ جا تعریف نشده تو دفترچه انتخاب رشته هم نوشته بود کرمان 

چون کد ندادن باید تعطیل شه پخش شیم بین دانشگاه های اطراف

نه خاک برسرم ۹۷ تا ۱۴۰۱ رو کنکور دادم هرسال غیرمجاز هی میگفت سال بعد  ۱۴۰۲ رو کنکور ندادم رفتم ...

عزیزم عیب نداره اتفاقی که شده

گذشته رو رها کن بشین با خودت رو راست باش اگه واقعا میخونی بمون پشت کنکور که بالاخره خیلی سال دیگه با رشته ای که قبول میشی سر و کله میزنی ولی اگه نه میبینی دوباره نمیخوای بخونی برو یه رشته دیگه ازاد یا پیام نور یا غیرانتفاعی فقط رفتی تو رشتت بهترین خودت باش سعی کن متناسب با رشتت کار پیدا کنی پژوهش کنی در کنارشم تونستی بری سرکار متناسب برو بد نیست

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛