2777
2789
عنوان

دکتر برای سزارین انتخابی در اصفهان

761 بازدید | 14 پست

تو هفته سی و هفت بارداریم دنبال یه دکترم که سزارین قبول کنه خانمای اصفهانی لطفا کمک کنید

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه هر دکتری قبول نمیکنه؟

نه عزیزم دیگه مثل چند سال پیش نیست خیلی سخت میگیرن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
عزیزم من نمیدونم الان قبول کنه این دکتر یانه ولی من خواهرم پیش دکتر فرشته حقیقت زایمان کرد دکتر خوبی ...

ممنون عزیزم فرشته حقیقت رو هم شنیدم قبول نمیکنه

منم قبلا شنیدم دکتر نوشین جهرمی زاده, دکتر مجد الاشرافی و دکتر کریمی انجام میدن, البته دوتای آخری مر ...

کدوم بیمارستان سزارین میکنن

دکتر مجد بیمارستان مهرگان, دکتر کریمی کلینیک خودشون, دکتر جهرمی رو نمیدونم

ممنون عزیزم

به سلامتی عزیزم. پیش کدوم دکتر بودین؟ جای دیگه نرفتین؟

عزیزم من خیلی اورژانسی پبش دکتر جهرمی زاده زایمان کردم دیگه فرصت نبود دنبال دکتر بگردم

عزیزم من خیلی اورژانسی پبش دکتر جهرمی زاده زایمان کردم دیگه فرصت نبود دنبال دکتر بگردم

جهرمی زاده میدونم اختیاری اصلا قبول نمیکنه ؛ دیگه قسمت بوده پس؛ 

سلامت باشه کوچولوت😘

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
جهرمی زاده میدونم اختیاری اصلا قبول نمیکنه ؛ دیگه قسمت بوده پس؛  سلامت باشه کوچولوت😘

ممنونم عزیزم