2777
2789

خب الان پروفیت بخر 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برنامه شو ندارم ولی یه جا شنیدم میشه با سکه پروفیت خرید

⚡️ دختر هستم ⚡️  عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲        اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲   والا😂                                              اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏

در ارز دیجیتال هر 4 سال یکبار یه پدیده ای اتفاق میافته به اسم هاوینگ زمانی که هاوینگ اتفاق میافته قیمت ارزهای دیجیتال چند برابر میشه.

شماها خبر ندارید ولی 4 سال پیش یه ارز دیجیتالی اومد به اسم شیبا اینو این ارز خیلیارو میلیاردر کرد طوری که بعضیا 1 میلیون تومن خریده بودن پولشون شد 1 میلیارد تومن ، اونایی که 10 میلیون ازش داشتن پولشون شد 10 میلیارد تومن ، ماجرای این شیبا اینو چنان در دنیا پیچید که صدها میلیون نفر در دنیا روی اوردن به ارز دیجیتال و بازار اصطلاحا پامپ شد. زمانی که سرمایه دارها و مافیای بازار ( کسانی که شیبا اینو رو ساخته بودن ) سرمایه شون ده ها برابر شد یهو سکه های خودشون رو فروختن و بازار اصطلاحا دامپ شد و مردم عادی و طمعکار که برای سود اومده بودن همه ورشکست شدن و پولاشون از دست رفت ( مثل اتفاقی که سال 99 در بورس ایران افتاد )

حالا محض اطلاعاتون بگم بعد از 4 سال امسال دوباره هاوینگ تکرار شد ( ماه پیش یعنی اردیبهشت ) و الان دوباره بازار آماده پامپ و سود شده، الان بی ت کوین روی 70 هزار تا قیمتش گیر کرده ، تا زمانی که یه حجم عظیم پول و میلیاردها دلار وارد بازار نشه قیمت بی ت کوین و قیمت بقیه ارزهای دیجیتال بالا نمیره و اصطلاحا پامپ نمیشه و سرمایه دارها نمیتونن مثل 4 سال پیش سرمایه خودشون رو چند برابر کنن.

شما برای اینکه "نات کوین و موش و تپ سواپ" و بقیه ارزهای اینطوری رو نقد کنید هییییچ راهی ندارید جز اینکه "عضو صرافی ارز دیجیتال" بشید تا بتونید درامدتون رو نقد کنید.

تا الان 40 میلیون نفر از مردم کره زمین به واسطه "نات کوین" عضو صرافی های ارز دیجیتال شدن ، الان حدود 90 میلیون نفر دیگه هم در صف "موش هستن و قراره وارد صرافی های ارز دیجیتال بشن

خلاصه که اگر نمیدونستید ماجرا چیه حالا دیگه بدونید که اردیبهشت ماه بعد از 4 سال دوباره هاوینگ اتفاق افتاده وموش و نات کوین و تمام این بازی های تلگ رامی برای اینه که شمارو تشویق به سرمایه گذاری در ارز دیجیتال کنن که ب یت کوین و اتریوم و... بخرید تا ثروتمندانی مثل ایلان ماسک ( سرمایه دار ارز دوج کوین ) بتونن به واسطه شما پول به جیب بزنن

خب هرچقدرم بخرم مثل بقیه ها نمیشم ک

وا خب شروع کن دیگه چقد پول داری ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
در ارز دیجیتال هر 4 سال یکبار یه پدیده ای اتفاق میافته به اسم هاوینگ زمانی که هاوینگ اتفاق میافته قی ...

من متوجه نمیشم تق تق زدن ما برای اونا چه سودی داره 

چرا مثلا نمیگن فقط عضویت دیگه لازم نیست اینهمه رو گوشی بزنید

چرا میگن سکه بیشتر  ینی سکه جمع کردن ما چه دردی ازونا دوا میکنه

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

در ارز دیجیتال هر 4 سال یکبار یه پدیده ای اتفاق میافته به اسم هاوینگ زمانی که هاوینگ اتفاق میافته قی ...

من سوادم نرسید ولی به نظر حرفهای خوبی زدی

یعنی الان نباید وارد داستان ه م ستر بشیم؟

شروع کن بخر پروفیت بره بالا خودش همش سکه میده بهت