2777
2789

بچه ها توروخدا گزارش نزنید حداقل دوسه نفر ببینن اگه همچین چیزی پیش اومد براشون  مث من اینقدر هول نشن  حالشون بد نشه...

با دوستم داشتیم تو خیابون راه میرفتیم 

بعد چون دیر شده بود گفتیم میانبر بزنیم یهو دیدم یه ماشینی نزدیک شد شیشه هاش پایین بود و ایستاد کنارم 

نگا کردم گفتم شاید بخواد آدرسی چیزی بپرسه 

دیدم مرده  حدودا ۵۰ سالش اینا میشد لخت بود و داشت ....😥من شوک شده بودم نمیدونستم باید چیکار کنم فقط اشک میریختم دوستم دستمو کشید گفت بدو 

ولی این لجن همینطور دنبالمون میومد 

در آخر دوباره ایستاد کنارمون ووو

وای داشتم میمردم 

باز از دستش فرار کردیم دیگه دوسه تا آدم دید نیومد

من تمام تنم میلرزید اشکم بند نمیومد 

مشاورم به زووور ارومم کرد حالا بدبختی اینجا بود ک گیر داده بود براش توضیح بدم چرا حالم بده🤦🏻‍♀️🙁

ولی تا همین الان وقتی بهش فکر میکنم حالم بد میشه 

خدا ازش نگذره..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی 🥺💔

ماهم یه روز منتظر سرویس مدرسه بودیم دیدیم یه مرده در ماشینش بازه و لخت نشسته داره ... مگه ما چند سالمون بود ؟ کاش خدا نسلشون از بین ببره لجنای آ.شغال .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨