2777
2789

وقتی لیست نشده چجوری راضین؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

#ارسالی_ازشما

🔷هشدار پلیس فتا به نات کوی ن بازها

رئیس مرکز پلیس فتا:

🔹امروز ۳۸۳ نفر در سطح کشور شکایاتی علیه برنامه تلگرام داشتند که با انجام بازی بیت کوی ن کل حساب‌های بانکی آنها تخلیه مالی شده است.

🔹کاربران با نصب اپلیکیشن تلگرام بر روی تلفن همراه خود؛ دسترسی به کل اطلاعات می‌دهند و این امر باعث می‌شود کاربر با هک حساب مواجه شود.

🔹پلیس فتا هیچ مسئولیتی در قبال برنامه‌های فیلت ر شده در سطح کشور را ندارد و نصب و فعالیت هر نوع از این برنامه‌ها در کشور ایران ممنوع و تبعات آن بر عهده کاربر است.

امروز کیف پولش اومد

میدونم

وقتی کسی نفروخته چجوریه راضیه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

میدونم وقتی کسی نفروخته چجوریه راضیه

راضی بودن منظور از اینه که معتبره 

به دست آوردن سکه راحت تره به نسبت بقیه ایردراپا

و نسبت به بقیه فضای خوب و باحالی داره الان ایردراپ مثلاًااا معتبر زیاده اما اکثرا کلیکین که خب تاچ گوشی آسیب می‌زند ه.مستر بیشتر سکه روزانه و امتیاز کارت خریدن و درصد کمی تپ میره جلو

و اینکه اکثرا به اعتبار نات کویین سراغ این بازی رفتن