2777
2789
عنوان

در جوابت گلم

27 بازدید | 0 پست

@countrosen عزیزم چرا تاپیک تو قفل کردی گلم من منظورتو  فهمیدم ببین این وسط خدایی که داری باهاش صحبت میکنی احتیاجی به واسطه ندار احتیاجی قربانی نذر نیاز نداره تو بهترین افریده خدایی و تو ، توی رو حت دریچه هایی وجود داره که میتونی با خدا ارتباط برقرار کنی اشتباه فکر نکن موضع پیامبرا و اماما نیستن من براشون ارزش قائلم ولی این وسط خداوند برای اینکه به ما یاد بد که خدایی وجود دار و تو قدرت هایی داری که میتونی با من باشی پیامبرا رو فرستاد ته همه ی صحبت های پیامبرا چی بود ؟ اینکه خدا وجود دار و به دستوراتش عمل کن و توی زندگیت دعوتش کن ببین من یکی میشناسم بچه بود خب رفت امام رضا مادر بزرگش گفت خودتو بسو به حرم که دستات شفا پیدا کنه ودر تعجب شفا پیدا کرد بعد همه گریه میکردن که امام رضا شفا داد گذشت که طرف بزرگ شد ی شب خواب دید ی نفر داره باهاش صحبت میکنه میگه یادت بچه بودی شفات دادم اون موقع انقدر از ته دلت دعا کردی و من صداتو شنیدم و تو شفا پیدا کردی بعد بهش میگه تو کی هستی ؟ میگه من خداهم مگه شک داری انجا بود که طرف فهمید که خدا شفاش داد اینجا  امام ارزش مقامی داره درست اما کارش با دنیا تموم شد .... نمیدونم منظورمو گرفته باشی یا نه به هرحال امیدوارم توی زندگیت همیشه موفق باشی دعاهات جواب داد بشه ❤ عزیزم اینو به قانع کردن تو نگفتم میتونی فقط نگاه کنی رد شی و کاری که دلت میگه درست انجام بدی