2777
2789
عنوان

شما بودید صرفا بخاطر پول ازدواج میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 57 پست

اصلا ارزشش نداره بخاطر پول با همچنين پسری ازدواج کرد

شکااک هست‌ 

اخلاق نداره‌

ادب نداره 

مرد سالارع 

زور میگه 

یعنی چی زن تنهایی بیرون نرع؟

تو 2۰۲۴ زندگی میکنیم هاا

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر تاپیک چجوری شوهرپولدار پیدا کنم،زدن،آدم فکرمیکنه دخترا گشنه و تشنه خونه باباهاشون‌موندن، باب ...

الان من تاپیک چگونه شوهر پولدار پیدا کنم زدم؟؟؟؟ الان چه بالایی سر عزت نفس کی اومده😐

ببخشید ولی چجوری خونش بیست میلیارد می ارزه ده میلیاردم جنس داره ولی مغازش اجارس؟

مغازش تو بازار معرف شهرمونه یه جورایی هیچکس همچون مغازه ای رو نمیفروشه 

اصلا اون مغازه ها قیمت ندارن

الان من تاپیک چگونه شوهر پولدار پیدا کنم زدم؟؟؟؟ الان چه بالایی سر عزت نفس کی اومده😐

من به تو گفتم؟؟؟؟؟میگم اینقدر اینجور تاپیکا زده شده،دیگه دخترا انگار فقط پول رو میبینن نه اخلاق و معیارای دیگه رو

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
😑😂نخ خب باید همیشه چیزی رو انتخاب کرد ک بیشتر بشه ازش استفاده کرد قاعدتا ثروت ازش استفاده بیشتری م ...

اره منم معتقدم که باید اون کتابی رو که میخوای بخونی رو پول بدی بخری مفت که نمیدن.ولی ارامشم همیشه اولویتمه 

پول باشه ارامشم هس   البته توی موضوع اسی باید دختره  سیاست ب خرج بده تا ادم بشه پسره  ...

نه دوستم با یه روانشناسم صحبت کرده تشخیص دکتر اختلال شخصیت پارانوئید بوده یعنی بشدت بد دل شکاک و اهل تهمت و فحاشیه و گفته اگر یه درصد به فکر درست شدنشی سخت در اشتباهی