2777
2789
عنوان

کراشم شماره داد گفت زنگ بزن پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 32 پست
زنگ بزن خودتو معرفی کن اگ هم ک نمیخایش ولش کن

چی بگم اخههه توروخدا کمک حتی فکرم میکنم استرس میگیرم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

روم نمیشه بخدا دو ساله اسیرم هی میرم میام جلو مغازش پیام میدم تا حالا انقد خودمو کوچیک نکرده بودم

زیاد پیام نده مغرور باش یکم 

{○■●کاربر آقا●■○}    #الله!! ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!  الله برسون علف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم اخههه توروخدا کمک حتی فکرم میکنم استرس میگیرم

ببین بش زنگ بزن سلام احوالپرسی کن بعد بگو امروز اتفاقی فلان جا دیدمت بهت پیام دادم بعد گفتم شاید غریبه هارو جواب نمیدی زنگ زدم خودمو معرفی کنم

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!

خودت رو کوچیکه نکن کسی که واقعا شما رو بخواد میاد خواستگاری از شما شناخت داره ولی کسی که شما پیش قدم بشی برای آشنایی ته رابطه یه رابطه کوتاه مدته و اصلا درست نیست 

زیاد پیام نده مغرور باش یکم 

نمیدونم اصن چم شده انقد خنگ بازی در میارم😐

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

ناراحت نشی ولی یکم کارت ضایع بوده    

خاک بر سرم

یازنگ بزن حرف بزن  یا یه سلام کن با پیام تاسر حرف باز بش البته اگر مطمئنی متاهل نیست

نه نیست پرسیدم 

وای پیام که اینستا میتونم بدم 

میخوام زنگ بزنم که خیلی بده احساس میکنم

خودت رو کوچیکه نکن کسی که واقعا شما رو بخواد میاد خواستگاری از شما شناخت داره ولی کسی که شما پیش قدم ...

برا ازدوج مناسب نیست ۲۰ سال ازم بزرگ تره

اگه میتونی این پسره رو ول کن چون اگه اونم از تو خوشش اومده بود بیشتر پیگیری میکرد.  . ولی روی خودت کار کن که بعدا شانسای مهمتر زندگیتو از دست ندی . هی فالو کردی آنفالو کردی ، بعد شماره خواسته ندادی شماره گرفتی زنگ نزدی ، بعد یه پیامی دادی که خیلی بی ربط بوده اینا یعنی سطح زنانگی ات پایینه ، سطح اعتماد به نفست پایینه گلم. شاید این تلنگره که بدونی باید شروع کنی