2777
2789

کاربریم پرید ، جیمیلی که باهاش وارد شدم یادم نیست ، یعنی امکان نداره بازم بتونم کاربریمو بیارم؟

خیلییی براش زحمت کشیدم نمیتونم ازش بگذرم🥲

کاربری برای دو نفره...

هعی

حس بدیه ولی باید با اکانتت بای بای کنی 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه جیمیلمو پیدا کنم میشه برش گردوند؟😓

بله جیمیل رو پیدا کنید درست میشه 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
سخته برگشتش ولی راه داره اگه زبانت خوبه میتونی تو پرسش و پاسخ برش گردونی

پس میشه، بلدم زبان تا حدودی ، اگر ببرم کافی نتی جایی درستش میکنن بنظرت؟

کاربری برای دو نفره...
امیدوارم پیداش کنم🥲

امیدوارم 🫠

اره برو ولی جیمیل قبلی و تاریخ شروع بازی کلا اطلاعات اکانت رو باید داشته  باشی  لول چندی

مشکل اینجاس که جیمیل مو فراموش کردمممم 

۸۰ اینا بود تقریباً

کاربری برای دو نفره...