2777
2789
عنوان

هورمون

74 بازدید | 7 پست

سلام

من مشکل هورمونی ‌ دارم ‌

چونه ام کلی مو در اومده 

بدنم پررر مو 

بی نظمی پریودی 

چاق شدم توی دو سال شدیدا 

لیزر جواب نمیده دیگه 

چیکار کنم 😭

والا چیزی برا ام به ذهنم نمیرسه امضام نمیاد🫠😂😂

هورمون مردانت بالاس دیگه 

باید بری دکتر حتما 

بهت دارو میده مرتب بخوری خوب میشی تا کامل هورمونات منظم نشده لیزر روت جواب نمیده 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورمون مردانت بالاس دیگه  باید بری دکتر حتما  بهت دارو میده مرتب بخوری خوب میشی تا کامل ...

دکتر چی آخه

دکتر زنان  زیاد میرم ‌برای تنبلی 

برای هورمون دکتر چی هست؟

دکتر چی آخه دکتر زنان  زیاد میرم ‌برای تنبلی  برای هورمون دکتر چی هست؟

دکتر غدد باید بری 

من از پونزده سالگی داشتم رفتم دکتر بهم دارو داد خوب شدم نگران نباش روی بارداری هم اثر نداره برو ازمایش بده تاریخ پریودیت رو هم حتما بنویس چون ازت میخواد 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
ازکی اینجوری شدی . آز دادی

یه بار ۳ سال پیش دادم دکتر پوست گفت مشکل خاصی نیست  بعد عروسی حل میشه لیزر برو 

اما الان بد تر شده