2777
2789

پشت کنکورم هدفمم برا ۴۰۴ انشالله باتلا و  توکل برخدا ،خدا کمک کنه بتونم قبول شم یسری مسائل مثل چادر،رای،عضویت در بسیج،راهپیمایی ها،نماز جمعه رو از الان شرکت کنم یا وقتمو تلف نکنم 

رای رو ک میدم حتما،بسبج رو کارت بگیرم یا باید از چند سال پیش باشه؟

چادرم از الان بپوشم جلو در و همسایه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز جمعه رفتن وقت تلف کردنه؟ 😐

لازم نکرده بری پس

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

چادر بپوش

کارت بسیج بگیر

نماز جمعه حداقل انقدی برو که بدونی چی ب چیع

راهپیمایی مسیرارو نگا کن و ببین سخنران کیه ک بتونی بگی رفتم

رای هم مهمه بله امتیازی ب نام مشارکت اجتماعی داره

نماز جمعه رفتن وقت تلف کردنه؟ 😐 لازم نکرده بری پس

لطفا بحث راه ننداز من کنکوریم و کسی ک این مسیر رو رفته با شرایطی ک دوپایه ترمیمم داریم متوجه میشه ک وقتی ندارم ک بشه تلف کرد

چادر بپوش کارت بسیج بگیر نماز جمعه حداقل انقدی برو که بدونی چی ب چیع راهپیمایی مسیرارو نگا کن و ب ...

از الان اینکارو کنم؟ چون قبلا چادری نبودم 

رای ک حتما میدم حتی اگه نخوام فرهنگیان برم

لطفا بحث راه ننداز من کنکوریم و کسی ک این مسیر رو رفته با شرایطی ک دوپایه ترمیمم داریم متوجه میشه ک ...

منم کنکوریم پشت کنکورم قراره بمونم

تو خونه نماز اگه بخونی ۱۰ دقیقه وقت میبره 

نماز جمعه ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت 

اگه میخوای تو اون یک ساعت پرفسور بشی نرو

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

از امسال ی درصد قابل توجهی اهمیت داره و حتی تحقیقات محلی هم میگن سخت گیرانه تر میشه

تو زمان ما این جوری نبود زیاد 

دختره قشنگ تو مصاحبه بهشون  گفت من چادری نیستم ولی تو دانشگاه چون اجباریه چادر می زارم 

یا بچه های کلاس ما بیرون از دانشگاه پوشش های متفاوتی داشتن فقط تو دانشگاه برا حفظ ظاهر چادر می زاشتن کسی زیاد گیر نمی داد

تو کل استان ما بین اون همه داوطلب ۴نفر و فقط بخاطر گزینش و مصاحبه رد کردن

بقیه بخاطر رتبه قبول نشدن

منم کنکوریم پشت کنکورم قراره بمونم تو خونه نماز اگه بخونی ۱۰ دقیقه وقت میبره  نماز جمعه ۴۰ دق ...

شما از نظر خودت اینو میگی نمیدونی مسیر رفت و برگشت ام از خونه تا مصلا چقده 

پس گارد نگیر نسبت ب هرچیزی پرفسور