2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبرگزاری فارس:
به دلیل پایداری هوای آلوده؛
تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد
خبرگزاری فارس: روز چهارشنبه سوم آذر همه ادارات دولتی، بانک‌ها، سازمان‌ها، نهادها و مدارس و دانشگاه‌های شهر تهران به دلیلی پایداری هوای آلوده تعطیل است

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اصلاع‌رسانی دولت، کمیته اضطراری آلودگی تهران در نشست دوشنبه شب خود به دلیل پایداری هوای آلوده، شهر تهران را در روز چهارشنبه سوم آذر تعطیل اعلام کرد.

براساس این گزارش، مرتضی تمدن استاندار تهران و رئیس کمیته اضطراری آلودگی هوای شهر تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کردند که به علت تداوم شرایط آلوده هوای تهران و با توجه به اعلام هواشناسی مبنی بر افزایش میزان آلودگی هوا در روز چهارشنبه، این کمیته تصمیم گرفت که روز چهارشنبه سوم آذر همه ادارات دولتی، بانک‌ها، سازمان‌ها، نهادها و مدارس و دانشگاه‌های شهر تهران تعطیل شوند.

سازمان‌های نظامی، مراکز درمانی، اورژانس و دستگاه‌های امدادی دارای کشیک مشمول قوانین خاص خود خواهند بود.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8908181544
سایان جان اگه منظورت از امکانات،آلودگیه که ای کاش همه ی امکانات برا شما بود.سهمیه بنزین ما و شهرستانها که یکیه،حقوق ما که کمتره،خرج توی تهران که گرونتره،مزایای مناطق محروم هم که می گیرید،ترافیک و سردرد و وقت تلف کنی هم که ندارید تو رو خدا کدوممون امکانات داریم؟