2777
2789
عنوان

ضدآفتاب چی بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6520 بازدید | 30 پست
از این مشاوره های پوست و موی داروخانه ها اصلا مشاوره نگیرید, چند روز پیش تو یک تاپیکی یک نفر گفته بو ...

اره بخدا..میدونی چندبار حرفاشونوگوش کروم اوردم خونه پسندنکردم.. اخه تسترهم ندارن

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضدآفتاب دوکری ولی بیرنگه قیمتشم حدودا 70 تومن عالییییی ه

رویای ما به حقیقت پیوست، قلبهای ما به هم پیوست و زندگی آغاز شد،به تو رسیدم در اوج آسمان عشق،این بود قصه ی من و تو و سرنوشت تو آمدی و دنیا مال من شد،همه ی انتظار و دلتنگی ها و غصه ها تمام شد،تو آمدی و عشق آمد و پیوند ما در کتاب عشق ثبت شد،باور نداشتم مال من شده ای،لحظه ای به خودم آمدم و دیدم همه زندگی ام شده ای،عشق معجزه نیست، حقیقتی ست در قلب ها که پنهان است،به پاکی عشق، به لطافت با تو بودن... ما با هم آمده ایم که به همه ثابت کنیم معنای عشق واقعی را❤️❤️
پوشش دهیش خوبه من راضیم ازش .اره کمی پوست روشن میکنه. ضدآفتاب بتیس .اس پی اف ۵۰    بژ روش ...

خب منم روشنشومیخوام دیگه..میخوام باپوستم بخوره...نمیخوام برنزه یا نارنجیم کنه تابلوشه

منم پوستم سفیده لانسون میزنم پوشش دهیشم عالیه خدایی،  پوستم جوش داره و تهت درمانم ولی وقتی این ...

خیلی ممنون خانومی از نظرت... spf چندبگیرم؟ فاقدچربی داره؟ پس برنزم نمیکنه؟

هرچی میخری isis و acm نخر  اون رنگی دوستم استفاده میکنه راضیه ولی من بی رنگشو میزنم صورتم قرمز ...

عزیزم عصری رفتم ISIS گرفتم...کلی از مغازه های رشت وگشتم لانسون وبایودرما نداشت... اخرش مجبورشدم  اینوبخرم...توگفتی نخر چراعلت خاصی داره؟

عزیزم عصری رفتم ISIS گرفتم...کلی از مغازه های رشت وگشتم لانسون وبایودرما نداشت... اخرش مجبورشدم &nbs ...

ایشالا واسه شما خوب باشه واسه من چرب بود شاید رو پوست شما اینطوری نباشه

ایشالا واسه شما خوب باشه واسه من چرب بود شاید رو پوست شما اینطوری نباشه

آره راس میگی چربه...من بهش گفتم فاقدچربی میخوام.. میدونستم اینم موردقبولم نمیشه...مثل اینکه پولموبیرون انداختم