2777
2789
عنوان

ضدآفتاب چی بخرم؟

6520 بازدید | 30 پست

سلام به همگی..ضدآفتابم تموم شده میخوام عوض کنم  میخواستم ازتون کمک بگیرم..چندبارشده رفتم داروخونه شرایط پوستموگفتم اومدم خونه پسندنکردم رودستم مونده...من پوستم سفید وچرب..میخواستم یه ضدافتابی باشه که کلابژ روشن باشه وفاقدچربی وپوشش دهیش خوب باشه جای جوشام محوشه...کسی تواین مایه هاچیزی استفاده کرده... راستی اگه میشه اسمش باقیمتشم بگین خیلی خیلی ممنون میشم

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يه چيزي الارو داره كه من خيلي اين ويژگيشو دوست دارم اينكه وقتي روي پوست ميشينه احساس سنگيني و بسته شدن منافذ پوست رو نداره خيلي سبك و خورنگ رو پوست ميشه و تغيير بو نميده وقتي تو گرما و چندساعت روي صورت باشه

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

من رنگ طبيعيشو ميزنم بدون كرم پودرا آخه الارو سه دسته هست بدون رنگ و رنگي و كرم پودر دار من رنگيشو ميگيرم رنگ طبيعي و بدون كرم پودر با اينكه صورتم سفيده اما تيرم نميكنه

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

از این مشاوره های پوست و موی داروخانه ها اصلا مشاوره نگیرید, چند روز پیش تو یک تاپیکی یک نفر گفته بود از اسپری ضد آفتاب سی گل راضیه و من سرچ کردم و دیدم چه شکلیه. یک داروخونه رفتم نداشتش, یکی دیگه رفتم واسم اسپریی ضد آتاب کودکان آورده😑.. میگم این ک برای کودکانه عزیزم, میگه عیب نداره بزرگسال هم استفاده میکنن..گفتم یعنی بزرگسال هم از این میگیرن, میگه بعللله... با بیحوصلگی.. گفتم خانم مثلا مشاور, خوبه من سرچ کردم و میدونم اسپری بزرگسال هم داره سی گل , جنست میممونه سعی نکن بندازی, میگه من خودم استفاده میکنم ازش. گفتم تو راست میگی.. حالم بهم میخوره ک بخاطر چاار قرون پول, اینطوری دروغ میگن

من رنگ طبيعيشو ميزنم بدون كرم پودرا آخه الارو سه دسته هست بدون رنگ و رنگي و كرم پودر دار من رنگ ...

اها..باشه ممنون

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش
یعنی روشنه؟

پوشش دهیش خوبه من راضیم ازش .اره کمی پوست روشن میکنه.

ضدآفتاب بتیس .اس پی اف ۵۰    بژ روشن

فکرکنم این برات عالی باشه خودمم استفاده کردم این سفید نمیکنه 

خدا دی بسه