2777
2789

تو اینستا دیدم خیلیا نوشته بودن ی تقلب کردن دیگه مگه چیکار کردن و همه طرفداری کردن از اونا 

من کاری با صدا سیما ندارم که نشونشون داد

ولی بنظرم حقشون بود 

الان که نهایی تاثیر گذار شده حتی بیست و پنج صدم نمره هم میتونه رتبتو جا به جا کنه

حالا تو بشین جون بکن درس بخون تمام نمراتت از خودت باشه 

اونوقت یکی بیاد تقلب کنه بخواد با تقلب رتبه از تو بالاتر بشه 

خب این ظلمه به اونایی که درس خوندن و درس نخوندن

نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه 

اونا حق الناس به گردنشونه پس حقشونه مجازات بشن لطفا انقدر ازشون طرفداری نکنید ، اونا میخواستن مفت برن بالا ولی تو داری تلاش میکنی برای حتی بیست و پنج صدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه سهمیه ای میرن بالا یکی دو سوال تقلب اینا تاثیر میذاره😁

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

جدی؟ خبر نداشتم ولی اگر اینطوره دست صدا و سیما درد نکنه خوب کاری کرد

نمی دونی چه فشاری روی ما که خودمون تلاش می کنیم هست

کاش اوناییم که توی کنکور با تقلب دانشگاه رفته بودنو آبروشون رو می برد

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

کلاس پنجم بودیم تقلب میکردیم خودشیرین کلاس رفت گفت خانم تقلب میکردن مدیرم ن گذاشت ن برداشت گفت توام عرضه داری تقلب کن حالا با اونا کاری ندارم تقلب کردن قتل که نکردن تازه پسرا براشون مهم نیست ممکنه بعدا افتخارم بکنن ب این ولی خدایی دیگه اینکه یکی تقلب کنه یا بخونه ب خودش مربوطه 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
این همه سهمیه ای میرن بالا یکی دو سوال تقلب اینا تاثیر میذاره😁

سهمیه ایا که فاجعه است

من که هیچوقت راضی نیستم

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"