2777
2789
عنوان

وضعیت زندگیم خوب نیست چیکار کنم😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 91 پست

اسی کدوم شهری

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعیتمون اینطوری نبود از اول  بعدم مشکل من الان وجود بچم نیست وضعیت زندگیمه  یعنی ...

فقط اینو یاد گرفتن 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

میدونین ما یه زندگی معمولی داشتیم اما خداروشکر میکردیم و واقعا عاشق هم بودیم و راضی یهو همه چی داغون شد برا شوهرم پاپوش درس کردن زندان افتاد هرچی داشتیم دادیم تا اعدام نشه و از فامیل طرد شدیم با یه عالمه بدهی و بدبختی

وضعیتمون اینطوری نبود از اول  بعدم مشکل من الان وجود بچم نیست وضعیت زندگیمه  یعنی ...

اگر بچه نداشتی بچتم مجبور نبود دردی که تحمل می‌کنی رو الان تحمل کنه که کوچکترینش نبود کولر تو گرمای تابستونه. الانم که هست پس دست بزار رو زانوت برو سرکار تا دلت بخواد کار متفرعه هست با حقوق اداره کار ده میلیون نهایت تو شهرستان پنج شش میلیون.

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
وااای شمادیگه چجورآدمی هستین😡چون پول ندارن بچه هم نبایدداشته باشن ؟!!!همه چی برای پولدارست حتی لذت ...

شما دیگه واقعا نوبری😑😑

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
تو این گرما کولرم نداریم این زیر زمینی یه نفر دلش سوخت گفت بیاین زندگی‌کنین بخدا آشپزی که میکنم خف ...

شما که از اول شرایط مناسب نداشتید چرا بچه آوردی ؟

بچه تو گرمای مرداد ماه بدون کولر تو زیرزمین مرطوب و دم کرده گناه نداره؟

پس فردا خرج مهدکودک و لباس و اسباب بازی و بهداشت و تحصیل بچه هم شد بگید نداریم

الانم یه عده میان منو جر میدن که طرف چون پول نداره نباید بچه بیاره؟!!!!  😏

نه عزیزم احتمالا نبودی چون شیرخشک و بیمارستان ولوازم تحریر و مدرسه و خورد و خوراک و پوشاک و لباس بچ ...

من بچمو شیر خشک ندادم 

پوشکشم نتونستم بکنم 

دکترم خیلی کم میبرمش یا یه همسایه داریم چند بار پول داده بردمش دکتر

عزیزم هرکسیو بگیر بچشو دوس داره و مشکلش بچه نیست

شما قبل بچه دار شدن چضعیتتون این بود؟

اگه نبوده خب پیش میاد و باید مدارا کرد و خانواده ها حمایت کنن

ولی اگه این بوده از قبل نباید میاوردی 

بله اگه توی این شرایطت بچتت نبود میتونستی ی چیزی پس انداز کنی

بچه لباس میخاد شیر خشک پوشک 

توی سن بالاتر لباس اسباب بازی شهربازی و خوراک خوب بعدها گوشی و تمامی لوازمی که مممکنه دست دیگران ببینه و کسرت نداشتنشو بخوره

شما بزرگی عاقل تری میتونی مدارا کنی با نداری ولی بچه شکم گشنه و لباس بد و نداری حالیش نیست

خودت ناراحت نمیشی وقتی بچتت چیزیو دست کسی ببینه ولی نتونی براش فراهم کنی؟

میگی غذاهاتونم گرون نیست خب اون بچه به گوشت و دیگر مخلفات برای رشدش نیازه

بله اگه بچتون نبود پیشرفتتون بیشتر بود چون مخارج خونه کمتر میشذ خودتون هم شاغل می‌شدین که ی درامدی بشه برای پس انداز

وقتیم وضعیتت خوب میشد بچه میاوردی

وااای شمادیگه چجورآدمی هستین😡چون پول ندارن بچه هم نبایدداشته باشن ؟!!!همه چی برای پولدارست حتی لذت ...

دقیقا همینطوره و درستش همینه 

بدبختی خودشون کمه یه عده یکی دیگ رو هم بدبخت میکنن 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.        

خانوما حالا دو دیقه از بچه اش بکشین بیرون

راه خل هم ندارین میتونین دلداری بدین ولی نمک رو زخم نباشین

دیگه بچه رو که خدای نکرده نمیتونه بکشه

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹