2777
2789
عنوان

وضعیت زندگیم خوب نیست چیکار کنم😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 91 پست
فقط اینو یاد گرفتن 

ببین دوستم دوستان از سر دلسوزی میگن اخه اون طفل معصوم گناهی نداره که میزاشت یکم شرایط بهتر بشه بعد مثلا حداقل کار میکرد یه خونه اجاره میکردن دیگه بچه هم مریض نشد دوستان از سر دلسوزی میگن وگرنه کی دلش نمیهاد مادر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای شمادیگه چجورآدمی هستین😡چون پول ندارن بچه هم نبایدداشته باشن ؟!!!همه چی برای پولدارست حتی لذت ...

شما همه چیو ساده میگیری. بله خانواده ای که نیازهای اولیه زندگی رو فراهم میتونن بکنن و پولدار نیستن اوکیه بچه دار بشن ولی این حرف خطاب به استارتر نیس چون وضعش از اول این نبوده ولی کسی که از پس نیاز اولیشم برنمیاد بیجا میکنه یه موجود بیگناه رو که اگر حق انتخاب داشت تو خانواده بهتری بدنیا میومد بدنیا میاره. صرف دوس داشتن ما برای حس پدر و مادری دلیلی بر انجام این جنایت نیس 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بچه اوردنت چی بود عزیزم  مشکلت باید دقیقا همین بچت باشه نه زندگیت  ادم یهو در این حد نمی ...

خب حالا چیکارکنه؟ چقدر راحت قضاوت میکنید 

من خودم زمانی که حامله شدم شوهرم دوتا شغل داشت کلی النگو تو دستم بود ماشین زیر پام چندماه بعد بارداری شوهرم یه مریضی سخت گرفت افتاد تو خونه دوا دکتر عمل حتی عمل کرد دو سه ماه بعد عمل افتاده بود طلاها فروخته شد خرج بیمارستان خرج بارداری دارو زایمان خلاصه شوهرم دیگه نتونست بره سرکار منم با بچه کوچیک نتونستم حتی پول قرض گرفتیم و بدهکار شدیم خونمون قدیمی هست کوارک ندارن با یه بچه دارم زندگی میکنم شوهرمم یه کار آزاد داره بخاطر بیماریش نمیتونه بیشتر وقتا خونه هست 

انقد راحت قضاوت نکنید

من بچمو شیر خشک ندادم  پوشکشم نتونستم بکنم  دکترم خیلی کم میبرمش یا یه همسایه داریم چند ...

خب همونطور ک گفتم بنظرم یه پول جور کنین دستفروشی کنین 

یا ساندویچ و چایی و ...بفروشین 

کم کم پیج بزنین

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
بچم کوچیکه کسیم نیست نگهش داره

مهد کودک ، خانه بازی. کار خوب باشه میتونی مقدارشو هزینه کنی برای اینکار

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
وضعیتمون اینطوری نبود از اول  بعدم مشکل من الان وجود بچم نیست وضعیت زندگیمه  یعنی ...

چرا اگه بچه نداشتی بازم الان تو زیرزمین بودی، ولی خودت و شوهرت بخاطر انتخابی که داشتید بودید

ولی اون بچه ی معصوم بی گناه بخاطر انتخاب شما به دعوت شما بدون خواست خودش الان تو زیر زمینه

یه کلمه قضاوت یاد گرفتید هی همه جا قضاوت قضاوت قضاوت

خب حالا چیکارکنه؟ چقدر راحت قضاوت میکنید  من خودم زمانی که حامله شدم شوهرم دوتا شغل داشت کلی ا ...

شماهم یاد گرفتین قضاوت نکن 

قضاوت چیه اخه 

اون طفلی قارچ بزنه یچیزیش بشه چی 

از کودکیش یه زیر زمین مرطوب تو ذهنش میمونه 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.        

وااای شمادیگه چجورآدمی هستین😡چون پول ندارن بچه هم نبایدداشته باشن ؟!!!همه چی برای پولدارست حتی لذت ...

شما چطور آدمی هستی که میگی کسی که نمیتونه خرج یه بچه رو بده بخاطر اینکه حس و هوس مادرشدن داره ی بچه بی گناهو بیاره و کل زندگی اون بچه با حسرت بگذره؟برای نیاز های اولیش که ی غذای خوبه لنگ بمونه؟

والا بهتره بگیم شما چطور آدمی هستی