2777
2789
عنوان

بازم قسم دروغ

455 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها خیلی حالم بده

خیلی موندم از کار خدا از صبرش حکمتش

امروز باز جلسه دادگاه داشتم قاضی از همسر سابقم خواست قسم بخوره سه بار پشت سر هم دست رو قران گذاشت گفت به الله به بالله به تیالله من طلاها خانمم نبردم خودش برده درحالیکه بخدا دروغ گفت

بعد جالبه پدرو مادرش الان حج هستن

موندم بخدا موندم که این خدا کیه که قسم دروغ میخورن باز صبوره از صبح یک ریز گریه مبکنم که یک ادم چقدر مبتونه راحت قسم بخوره

این چه قانونیه که طرف باید قسم بخوره حرفش راسته تا رای به درستیش بدن

آدم خدانشناس قسم براش مهمه؟؟؟؟؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه طلا رو هم نمیشه خونه شوهر نگه داشت

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

خب بخدااعتقادنداره واسش مهم نیست قسم دروغ

اخه تو خونشون یک ادعابی دارن همگی نماز میخونن خواهرش به من میگفت من داداشم دائم الوضوه اصلا خیلی خودشون با ایمان فرض میکنن امروز اینجوری قسم خورد بخدا موندم

این چه قانونیه که طرف باید قسم بخوره حرفش راسته تا رای به درستیش بدن آدم خدانشناس قسم براش مهمه؟؟؟؟ ...

خب وقتی مدرکی نیست و طلاها هاپولی شده تو خارج هم باشی کاری نمیتونن بکنن و نمیکنن این واسه اینه که طرف شاید عذاب وجدان بگیره

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

خدا صبرش زیاد مثل ماها کم طاقت نیس قشنگ صبر میکنه یه جا چنان میکوبش زمین که نفهمه از کجا خورده 

ولی ما انتظار داریم مثل کلید اسرار تا دست گذاشت رو قران همونجا صاعقه بزنه خشک بشه 

نه عزیزم به وقتش چنان خدا حسابشو برسه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اخه تو خونشون یک ادعابی دارن همگی نماز میخونن خواهرش به من میگفت من داداشم دائم الوضوه اصلا خیلی خود ...

مطمعنی اون برده؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
شاید اون نبرده یکی دیگه برده تونسته راحت قسم بخوره  من نمیدونم جریان جیه

من طبقه همکف خانواده همسرم زندگی میکردم یک ماه قبل از بیرون کردنم گفت گوشوارت دربیار میخوام بزرگترش برات بخرم منم دراوردم گذاشتم تو جعبه طلاهام حتی یک ساعت مچی داشتم گفت باطریش خرابه نبری خونه بابات درستش میکنم اینقدر اعتماد داشتم بهش نگاه نکردم به ساعتم ببینم کار میکنه یا نه بعد منو برد خونه پدرم سر بزنم طلاهام اونجا بود پددشوهرمم گفت دادگاه پس میدیم ولی قاضی گفت باید پسره اقرار میکرد نه پدرش اخرش امروز خود پسره اومد قران خورد که زنم طلاها رو برداشت برد من و خونوادمم اطلاعی نداریم اولین بارشم‌نیست چند بار قسم خورده هم خودش هم خانوادش پدر و مادرشم الان حجند رفتن حاجی بشن

اخه تو خونشون یک ادعابی دارن همگی نماز میخونن خواهرش به من میگفت من داداشم دائم الوضوه اصلا خیلی خود ...

چون همش فیلمه پسر دایی من باورت میشه نماز میخونه بعد به تک تک امام ها فحش میده نمازش فقط برای ریاست قرآن و که اصلااا قبول نداره بگو دوزار