2777
2789
عنوان

بازم قسم دروغ

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 22 پست
این چه قانونیه که طرف باید قسم بخوره حرفش راسته تا رای به درستیش بدن آدم خدانشناس قسم براش مهمه؟؟؟؟ ...

آروم باش

اینجا جنگلی به نام ایرانه و قوانینش قوانین جنگله

بهشت همینجاست میان قلب های مهربان،دست های بخشنده و چشم های پاک❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعنی اون برده؟

دروغم چیه گلم بخدا قسم به لباسایی رحم نکردن پس ندادن که نمیشه گفت چه برسه به طلا فقط یکسری لباس کهنه انداختن تو کیسه زباله پس دادن درحالیکه چمدون داشتم لباسام پول نقد داشتم لباس هدیه عروسی هیچی پس ندادن. بله دادگاه قیامتم شهادت میدم که با چه حیله ای طلاهام گرفتن ازم

اتفاقا همین دیروز داشتیم راجب قسم دروغ صحبت میکردیم با بابام 

یکی از هم روستایی هامون دو نفر رو میاره قسم دروغ بخورن توی دادگاه 

الان که حدود سه ماه از اون ماجرا میگذره 

یکیشون یه تولیدی بزرگ داشته کاامل سوخته و چندین میلیارد ضرر کرده 

یکی دیگشونم یه خلاف کار که تازه از زندان اومده بوده بیرون الکی الکی سر یه اتفاق ساده در حد مرگ میزنه طرفو جوری که انگار سرش پوکیده

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
اتفاقا همین دیروز داشتیم راجب قسم دروغ صحبت میکردیم با بابام  یکی از هم روستایی هامون دو نفر ر ...

الهی منم تو همبن دنیا ببینم بخدا که چندین بار دست رو قران گذاشتن