2777
2789

دخترم ۲ سال و دوماهشه، ۱۰ کیلو هست از ۱۸ ماهگی همین وزنشه، خیلی ریزه میزه در صورتی که منو باباش ریز نیستیم اصلا 

غذا نمیخوره اصلا انگار اشتها نداره، به زور نمیزاره بهش بدم عوق میزنه بالا میاره

خیلی مکافاته غذا خوردنشه، یه روزهایی هیچی نمیخوره در حد گنجشک شاید نوک انگشتی بخوره

اهل خوارکی  و هل هوله هم نیست

بنظرتون چه شربت اشتهایی بهش بدم؟؟؟ شربت امگا۳ بدم؟؟؟ شربت آهن چی؟؟؟

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دختر من 4 سالشه همین مشکلو چند ماهه داشت تا اینکه من توی چای یه مقدار نعناع میریزم یعنی چای بدون نعماع نمیخوره یا حتی اگر. میتونی دمنوش نعناع با نبات بده اشتهاش باز میشه

پونه هم خوبه گاهی قاطی کنی 

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

عزیزم آزمایش باید بده

من اینجوری بودم ویتامینای بدنم کم بود کم خون بودم فقراهن داشتم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

؟ تُل نداره

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

یکیو میشناسم بچش بد غذا بود

وقتهایی که باید بهش غذا میداد میرفت تو اتاق ، درو میبست

هزاررررررررررررر تا ترفند میزد و بچشو غذا میداد

تولد واسه عروسکهاش میگرفت ، اسب میشد بچه مینشست رو کمرش ، قایم موشک میکرد باهاش ، تقلید صدا میکرد

تو هر ۵ دقیقه لابلای بازیها یه قاشق غذا میزاشت دهن بچه

دکتر بهش گفت بچه ها دوره ای بد غذا میشن

یهو خوبن یهو چندماه غذا نمیخورن

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
یکیو میشناسم بچش بد غذا بود وقتهایی که باید بهش غذا میداد میرفت تو اتاق ، درو میبست هزاررررررررررر ...

از روز اول  همینطوریه دخترم،نوزاد بود با شیر خوردنش مشکل داشتیم، الانم غذا خوردنش

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
ممکنه رفلاکس داره پسر من سه سالگی اینطور شد هیچی نمیخورد رفلاکس داشت دارو خورد خوب شد یه‌مدتم یبوست ...

رفلاکس داشت تا چند ماه پیش دارو میخورد، دیگه داروهاشو خداروشکرکم کم قطع کردیم، از لحاظ رفلاکس خوبه خداروشکر ولی یبوست داره دکتر شربت لاکتولوز داده بهش بنظرت خوبه؟

پسر منم ۲ سال و ‌۳ ماهشه ۱۱ کیلو هست پسر من رفلاکس داره امپرازول میدم بهتر میشه مولتی هم سانستول زین ...

دخترم رفلاکس داشت تا چند ماه پیشم دارو میخورد، اما الان خوبه خداروشکر داروها رو به مرور قطع کردیم، علائم رفلاکسو نداره دیگه