یک پیج دیدم از روی خطوط دست یک سری توضیحات میداد ، دو تا عکس میزارم میخام بدونم واقعا درسته یا نه ممنون میشم حوصله کنید و جواب بدین 😊🙏
عکس اول مربوط به تعداد فرزند و جنسیت هست 👇
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
دقیقا خطی که مشخص کرده رو چک کنید اگر خطوط کوچک قسمت بالا بود رو نگاه کنید تعداد فرزند و پر رنگ و کمرنگی جنسیت رو نشون میده ، درست و غلطشو نمیدونم و فقط برام جالب ببینم واقعیت داره یا نه
به چشم سرگرمی ببینید 😁🙏
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکم دست رو مچاله کنید خیلی کم تا خطوط نقش ببنده ، ممکن عقبتر یا جلوتر هم باشه
یعنی اینجای دست مامان های ما چهار پنج تا از این خطها داره؟؟؟ فک کنم مال همه دو تاس
رو دستهای جوونتر فکر کنم بهتر نشون بده ، دست کار کرده و سن بالا خطهای بیشتر داره
این یکی رو هم گفت دو قلویی که باز بسته به پر رنگ و کمتر شدن خط جنسیت مشخص میشه 🤔
دوتا خط افقی را داره ولی عمودی ندارم دوتاهم بچه دارم
خدا حفظشون کنه 🙏
از صبح دارم دست همه رو بررسی میکنم 😂
مال منم دو تا دوتایی 😂 ولی دو تا پسر دارم فقط ! فکر کنم چروک دستم باشه