2777
2789
عنوان

ادای نماز قضا - پرواز بلند

586 بازدید | 63 پست

سلام به همگی
وقت بخیر

از دیروز تصمیم گرفتم که به یکی از دغدغه های مهم زندگیم پایان بدم. تصمیم گرفتم که به جای فکر و عذاب وجدان و غصه و افسوس عمل کنم، شروع کنم و قدم اول رو بردارم.

سالیان سال نماز نمیخوندم... سالیان سال نماز قضاء دارم. به دلایل متفاوتی مثل کم ایمانی، شک، بی ایمانی، برگشتن از دین، تغییر دین و... که نیازی به توضیح و تعریف ندارن نماز و روزه های واجبم تلمبار شدن.

احساس سبکی و رهایی ندارم... حس خوبی ندارم... و تنها کسی که میتونه منو از این حس نجات بده خودم هستم

پس با عشق و شوق شروع کردم و ادامه میدم، بخاطر سالیان سال برای سالیان سال...
سخته... طولانیه... ولی هر طور شده ادامه میدم چون ایمان دارم که خدا هم کمکم میکنه و توانش رو بهم میده

گفتم تاپیک بزنم تا شاید برای شمایی که دغدغه و نگرانی و عذاب وجدانِ مشابهی دارید انگیزه بشه

حساب قضاهامو تقریبی دارم ولی خب من سنگین تر برداشتم و تمام تلاشمو میکنم که اگه عمری باقی باشه و سلامتی پابرجا بمونه بخونمشون

یه دفتر برداشتم و جدول هم درست کردم تا هر نماز قضایی که خوندم رو تیک بزنم و جلو برم

عکسشو توی پست بعدی میذارم که اگه خواستین ایده بگیرید

دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمی‌شید.

توی این تاپیک میام و مینویسم که هر روز چند تا قضا رو تونستم ادا کنم.

دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمی‌شید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنون بابت تایپیک عالیه شما. من هم پایه هستم. البته چون عذرشرعی دارم از امروز نمیتونم اما ...

سلام 

خوش اومدی

چه عالی

پس وقتی که شروع کردی لطفا بیا و گزارش بده

حتی اگه شده آخر شب یه سر بیا و مختصر بگو اون روز چند تا قضا خوندی

خوش به سعادتت عزیزم التماس دعا فقط یک نکته نمازهای قضارو هم باید به ترتیب بخونی مثلا نمیشه پنج تا ن ...

سلام عزیزدلم

راستش من پرسیدم و سرچ هم کردم. گفتن برای نماز قضا رعایت ترتیب مهم نیست

دیگه نمیدونم واقعا

راستی برای آسون تر شدن برنامه دارم نمازهای واجب رو جدا میخونم

ظهر و عصر جدا

مغرب و عشا جدا

ساعت اذان عصر و عشا رو از سایت باد صبا نگاه میکنم

اینجوری با هر نماز واجب میشه یه دونه قضا هم خوند و خیلی راحت میشه

مثلا یه نماز ظهر واجب + یه نماز ظهر قضا

یه نماز عصر واجب + یه نماز عصر قضا

و...

چخوب ایده ایی هست این دفتر.

آره خیلی کمک میکنه و انگیزه میده که زودتر تیک ها رو بزنم

ممنونم مهربان چشم فقط مشکلی که هست من انرژیم یکساله

چشمت بی بلا عزیزم

انرژیت یک ساله یعنی چی؟ متوجه نشدم