2777
2789
عنوان

میخوام سر آشپز رستوران شم

145 بازدید | 6 پست

دوستان من ۱۸ سالمه و دیپلممو میگیرم به امید خدا و رشتم تجربیه ولی علاقه ای به رشتم ندارم دوست دارم برم مدرک بین المللی سرآشپز بگیرم بعدش برم سرآشپز رستوران شم ولی نمیدونم چجوری باید خانوادمو راضی کنم چون اونا میگن باید درس بخونی خواهشا کسی راهکار بده چجوری به رویام برسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت به رویات متعد باش و سختی هاش رو بپذیر

ما نمیتونیم ادم ها رو عوض کنیم 

اولش ممکنه مخالفت کنن اما تو کوتاه نیا

بی احترامی هم نکن فقط دنبال هدفت برو و مطمئن باش ادمی که علاقه خودش رو به علاقه دیگران ترجیح میده خوشحال تر و موفق تر میشه

شاید از دید خیلیا کار راحتی باشه و یه غذا درست کردن ولی من که ۸ساله با سرآشپز زندگی میکنم میدونم چقد ...

آخه من واقعا به این شغل علاقه دارم و رویامه ولی مشکل خانوادمه نمیدونم چجوری راضیشون کنم