2777
2789
عنوان

اونهایی که تبلت لنوو دارن بیان.

2671 بازدید | 10 پست

هفته پیش یه تب3 هشت اینچ برای دخترم خریدم. اونجا امتحان کردم متوجه نشدم. ولی الان س تا کلید خود تبلته؟ خیلی ضعیف عمل میکنه. یعنی اکثر مواقع باید دوبار بزنم تا عمل کنه. تازه اون تنضیماتی که از بالای صفحه نیکشیم پایین هم باید چندین بار تلاش کنم تا بیاد پایین. مال شمام اینجوریه. گوشی خودم سامسونگه خیلی راحته.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

لمس خود صفحه اش مشولی نداره. فقط همین دو مورد ایراد داره. بنظرتون مال گلاسه روی صفحش نیست؟ کاش برچسبهای نازک ضد خش انداخته بودم.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اول اونده بودم اینجا نظر سنجی کرده بودم. دوست شوهرم برای بچش خریده بود خیلی تعریفشو نیکرد. ماهم خام شدیم خریدیم. حدود 700 تومن هم پول دادیم. 

مال منم دکمه  هاش کار نمی کنه  پسرم  اصلا نمیتونه  صفحه  رو روشن کنه

آتنا نمایندگیش نبردی واسه گارانتی

تاچش خیلی بده دخترم داره من وقتی باش کار میکنم دیونه میشم اما خودش عادت کرده

آره. دختر منم راضیه. ولی دلم میسوزه با این تبلته کار کنه. کاش حداقل 7 اینچشو خریده بودم. 200 تومن ارزونتر بود. دیگه اینقد دلم نمیسوخت

من کلا خوانواده تن گوشی سامسونگ دارن ولی خدایی خداییشو بگم اصلا اصلا راضی نیستم البته این نظر منه ها 

- خیلی ضعیفه باید حتما قاب محکم براش بگیری تا چند سال داشته باشیش 

- اگه بخوای مدل بالا سامسونگ را بگیری خوبه بهت کار میده 

-گوشی گرونیه 

تبلت لنوو 7 اینچ عالیه خودم دارم راضیم فققققققققققققققققط دوربینش تاره و اکثرایت یعنی برنامه های جدید را نصب نمیکنه ولی برنامه هایی مثل واتساپ ... شاد.....اینستاگرام.....و......... را نصب میکنه 

اها