2777
2789
عنوان

استخدامی آموزش و پرورش

210 بازدید | 8 پست

دوستان سلام

تو دفترچه امسال نوشته بود بومی شامل کسایی که مراکز استان هستن نمیشه

یعنی چی؟ یعنی منی که خود مرکز استان زندگی کردم شامل نمیشم؟

آخه از شرایط بومی بودن اینه که ۱۰ سال ساکن اون استان باشی

کسی اطلاع داره؟

کلا تو  همه استخدامی ها همینه مراکز استانها بومی نداره 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌ بومی فقط برای شهرستانهاست برای مراکز استان اصلا بومی  معنا نداره همه میتونن بزنند و رقاب ...

خب یکی از شرایط بومی مگه این نبود که ۱۰ سال ساکن اون استان باشی؟ پس چرا اینجا اعمال نمیشه؟

کلا تو  همه استخدامی ها همینه مراکز استانها بومی نداره

اخه یکی از شرایط بومی بودن ۱۰ سال سکونت توی اون شهرستان بود. یعنی به این دلیل بومی حساب نمیشیم؟

مرکز استان هزار سال هم اونجا باشی بومی نیستی

مثلا تهرانی هستی و از بچگی تهران بودی بومی نیستی

تهرانی هستی میزنی مشهد

مشهدم مرکز استان دیگه هم تو ِ تهرانی بومی نیستی هم اون مشهدی  !!!

کلا مرکز استان بومی نداره ....

هرجا مرکز استان بومی امتیاز نمیگیره

اخه یکی از شرایط بومی بودن ۱۰ سال سکونت توی اون شهرستان بود. یعنی به این دلیل بومی حساب نمیشیم؟

ربطی نداره چند سال باشی مرکز استان به هیچ عنوان بومی نداره این قانونشه فقط شهرستانها اگه ده سال باشی امتیاز بومی تعلق میگیره

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

اره مراکز استان امتیاز بومی ندارن 

مثلا من البرزم کرج هستم ،رشته کاریمم بزنم کرج بومی برام امتیاز نداره با اونکه متولد اینجام 

ولی مثلا شهرستان اطراف بزنم باز برای من امتیاز نداره ولی برا اونی که تو اون شهرستان زندگی میکنه امتیاز داره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب یکی از شرایط بومی مگه این نبود که ۱۰ سال ساکن اون استان باشی؟ پس چرا اینجا اعمال نمیشه؟

بومی فقط برای شهرستانهاست 

مراکز استان همیشه بدون اعمال بومی هست 

اون شرایط فقط برلی شهرستان هست و خیلی سال قانونش اینه

قبلا بومی بوستان هم بود حدکدو دوسال بعد برش داشتن فقط شهرستان رو گذاشتن