2777
2789
عنوان

جلسه اول خواستگاری کرم پودر بزنیم یا نزنیم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 37 پست

حتما یه آرایش ملایم داشته باش. ما برای برادرشوهرم رفتیم یه جایی خاستگاری دختره انقدر بی روح و افسرده بود و به خودش نرسیده بود مادرشوهرم کلا کنسل کرد با خودش فکر کرد شاید دختره دلش پیش کسیه که برای خاستگارش هیچ ذوقی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما یه آرایش ملایم داشته باش. ما برای برادرشوهرم رفتیم یه جایی خاستگاری دختره انقدر بی روح و افسرده ...

من میترسم خانواده پسره مذهبی باشن بعد پشت سرم بگن ارایش کرده بود😑

ادم واقعا نمیدونه به کدوم ساز برقصه...

همین الان یه نفر کامنت زده ارایش حرام است 😃نگاه کن میبینش

«خدایا آرام کن دلهای ما را»
شاداب نمیشه که... از نزدیک دون دون های کرم هم مشخص میشه... اما با فاصله که کسی نگاه کنه پوست و خیل ...

برای من دون دون نمیشه از نزدیک 

اگ از کرم پودر باکیفیت استفاده کنی و پوستت صاف و نرم باشه خیلی خوب میشینه ، و لک اینارو راحت میپوشونه حتی

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
من میترسم خانواده پسره مذهبی باشن بعد پشت سرم بگن ارایش کرده بود😑 ادم واقعا نمیدونه به کدوم ساز بر ...

تو حاضری با آدمایی که تا این حد مذهبی هستن وصلت کنی؟ والا خانواده شوهر منم مذهبی هستن مادرشوهرم چادریه هر روز مسجد میرن ولی دیگه به آرایش ملایم دختری که میرن خاستگاریش کاری ندارن

به نظرم ریمل تنها کافیه البته اگه همیشه خط چشم میکشی بکش چون من خودم به شخصه با خط چشم خیلی تغیر می ...

اره خط چشم کلا خیلی تغییر میده چهره و...

عاشق خط چشمم خودم...

اما این کیس های سنتی خیلی مذهبین؛خوشم نمیاد خیلی تو چشم باشم؛به ریزترین مسائل دقت میکنن

برای من دون دون نمیشه از نزدیک  اگ از کرم پودر باکیفیت استفاده کنی و پوستت صاف و نرم باشه خیلی ...

چه کرم پودری میزنی؟

کرم پودرم خوبه اما بازم از نزدیک مثل کرم پودری که میریم آرایشگاه میکاپ میکنیم نیست

تو حاضری با آدمایی که تا این حد مذهبی هستن وصلت کنی؟ والا خانواده شوهر منم مذهبی هستن مادرشوهرم چادر ...

من چون در پسندیدن خود آقا پسر فعلا موندم واین مرحله و رد نکردم؛آره😑

اگر از کسی خوشم بیاد با شرایط این مدلی سختگیری خانوادش کنار میام

چون اصلا از مرحله یک تا حالا کسی رد نشده🥺

اشتباه میکنی چنین آدم هایی خون به دلت میکنن عذابت میدن

خسته شدم واقعا...

دلم میخواد یکی و بپسندم تموم بشه خواستگار بازی...اه...هر روز یه کیس جدید...یه ماجرای جدید...دست از سرم برنمیدارن تا شوهر نکنم😑