2777
2789

یه دریچه  پر از  تهمت دروغ خیانت  بی احترامی   همه و همه اینا شدن   تو مغزم  اکوووو     ،،،، بیشتر از اینکه ازش چیزی یا  بگیریم ،،،، درد  گرفتم درد خیانت هایی که خلیلیا میگفتن ،،،  اونقدر که دیگ از صدای زنگ و پیام  خیالم راحت نبود وخودمم بهم خیانت شده ،،، و من تو تو این سن  این  درد رو پذیرفتم ک  من هم  سرم این بلا رفته ولیییی روحممم هیچوقت خوب نشد ،،،،، خلیلیا دیگ میان  میگن بریم ببینیم کدوم زن امشب جریان خیانتش جالبتره💔💔

صلواات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از بس چیزای منفی تو سایت میگن ذهنیت همه مون منفی شده 

من یه مدت خیلی تو سایت بودم اینجوری شدم و واقعا زندگیمو تحت تاثیر قرار داد 

ولی بعد یه مدت دیگه نیومدم سایت کم کم اوضاعم بهتر شد الانم هر از گاهی میام

منم مثل تو 

اعتمادمو به همه ی آدما از دست دادم ، حالم داره بهم میخوره حس میکنم مغزم میخواد از دهنم. بیاد بیرون 

میدونم مجازی دروغه ، ولی دروغ هم حدی داره 

الان بعضی کاربرا زدن تو خط اعتراف 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

واقعا محیط این سایت خیلی خیلی بد شده یه شبایی وقتی میام تاپیک میخونم چنان به هم میریزم که نگو مدتیه تصمیم گرفتم همه تاپیک هامو حذف کنم و بعدم کاربری رو لغو کنم ولی متاسفانه حذف تاپیک خیلی ساعاتش کم شده وقت نمیکنم 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          

آدما در مواجهه با یه اتفاق قبل از به زبون آوردن حرف هزارتا سناریو تو ذهنشون میسازن ولی با احتیاط به زبون میارنش ولی این جا مجازیه و کسی نمشناستشون پس فقط می خوان خودشونو راحت کنن چون کسی نمیگه خانم فلانی شمایی این حرفا رو میزنی؟یا کسی که پشت گوشیه معلوم نیست چه سنیه یا چه جنسیتی!

باران که می بارد دلم چه کودکانه تنگ می شود،،،،

شما نکنید   

. همه اونایی که به هم جنس زن خودشون خیانت کردن    کاش   اینجا تو این نی نی سایت میخوندی چقدر قلب شکسته چقدر   بی کسی و تنهایی  اون زن کشیده ک این درد بزرگ رو تو بهش دادی   چ زنایی ک بعد از خیانت هیچ اعتماد بنفسی   نداشتن و انگ  و  دخمیه  طلاق و  یا  تنهایی یا ساختن و سوختن هم کشیدن

صلواات