2777
2789

نمیشه فقط یک پایه امکان داره

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی کارم زاره ک😭 مطمنی اخه ی روز نیس ی روز درمیونه  ولی فک کنم اره دوجا متفاوت میشه 😶

اره مطمئنم فقط ی پایه خرداد ماهه 

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

حوزه نزدیک محل میفته یا اونجا ک دیپلم گرفتیم؟

ارتباطی نداره عزیزم

تو هر شهر یکی دوتا مدرسه میشه حوزه

معمولا تو سطح شهر انتخاب میشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نمیشه فقط یک پایه امکان داره

میشه عزیزم

یک پایه ایجاد سابقه هست ترمیم نیست اگه سال اولی باشه دوازدهم ایجاد سابقه میکنه و یازدهم ترمیم پشت باشه بالعکس

پایه دیگه ترمیمه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
یعنی مثلا من ترمیم نکردم امسال ،سال دیگ بخوام ترمیم کنم دوازدهمو با یازدهم تو خردا  نیس؟

ببین تو فقط میتونی ی پایه رو انتخاب کنی 

حالا یا دوازدهم یا یازدهم که فقط خرداد ماه برگزار میشننن

دی و شهریور برای ترمیم محسوب نمیشن

میشه عزیزم یک پایه ایجاد سابقه هست ترمیم نیست اگه سال اولی باشه دوازدهم ایجاد سابقه میکنه و یازدهم ...

یعنی مثلا من پشتم الان سال دیگ ترمیم دوازدهم +ایجاد سابقه یازدهم تو خرداده یا مثلا دی؟؟؟

میشه عزیزم یک پایه ایجاد سابقه هست ترمیم نیست اگه سال اولی باشه دوازدهم ایجاد سابقه میکنه و یازدهم ...

من پرسیدم میخاستم دیپلم مجدد بگیرم گفتن فقط یک پایه

برای همین منصرف شدم

ببین تو فقط میتونی ی پایه رو انتخاب کنی  حالا یا دوازدهم یا یازدهم که فقط خرداد ماه برگزار میش ...

اینو میدونم ولی یازدهم ک سال دیگ تاثیر داره رو کی ایجاد سابقه کنیم