2777
2789

ماشینمو نو فروختیم مدل بالاتر بیاریم  از اول  گفت  میزنه  به نام  من  حالا  امشب  رفته  ماشینو  آورده دیدم زده  به اسم  خودش  خیلی ناراحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الاهی عزیزم!!حق داری ناراحت باشی ولی فکر کن یکی بوده اقساط ماشین رو خودش داده ولی شوهره رفته به نام خودش زده!!شاید یکم اروم بشی😐

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

ب نظر من که باید بدون اینکه شما بگی بزنن ارزش داره ولی اگ ب اصرار شما به نامتون بزنن بی ارزشه...ب روی خودت نیار شاید خودش بزنه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
ب نظر من که باید بدون اینکه شما بگی بزنن ارزش داره ولی اگ ب اصرار شما به نامتون بزنن بی ارزشه...ب رو ...

من اصلا ازش  نخواستم  خودش  گفت آخه  ما  کلا  تو فامیل  هر کس هر چی میخره  میزنه  به اسم  زنش  خصوصا  جاریام 

سر خونه  هم همین  کارو  کرد  اولش  گفت  به اسم  من بعد  زد ب ...

طبیعیه.منم شوهرم گف ماشینو ب نامت میزنم ک بعدش ب نام خودش کرد منم اولش کلی دعوا کردم دیدم فایده نداره کوتاه اومدم

به یاد پارسال دوران بارداریم💖

مگه به اسم شما و اون داره؟ خیلی کم پیش میاد مردی خونه وماشین به اسم زنش کنه به نظرم خیلی هم کار پر محبت و عاشقانه ای نیست تازه اگه مشکلی پیش بیاد خدایی نکرده همیشه گردن اونیه که به نامشه

ای انسان ! چه چیزی تو را به پروردگار بزرگوارت مغرور کرده است ؟ انفطار آیه 6 علوم سیاسی خوان🎓