2777
2789
عنوان

شما هم این کارو میکنید

68 بازدید | 9 پست

جاریم زایمان کرده رفتیم دیدنش خونه اقاش ...هی سینه هاشو در میورد ب بچش شیر میداد یا بچه شو میداد دست شوهرم و کنار شوهرم مینشست شوهرمم بچه رو ک میبرد دستاشو میمومد کامل میزاشت رو دستا شوهرم..‌‌جاریم دختر عموشونه ک قرار بوده شوهرم بگیره و نخواسته قبلا یبار ک بحث داشتیم برگشت بم گفت شوهرم بود تو دزدیدیش گفتم مالی بودی میگرفتت نمیدونم هدفش چیه خودشو عزیز میکنه ... شوهرم میدونه من حساسم دست بش نمیده این میاد تو جمع دست دراز میکنه شوهرمم ب ناچار دست میده بش... حالا امشب دیدم شوهرم دیدش ک سینه هاشو هی در میاره ب شوهرم گفتم منظورش از این کاراش چیه گفت من ندیدمش اینکار میکنه ولی میدونم دید ب رو نمیاره جاریم کوچیکترمه و من ختی پیش شوهرش ک کوچیکترمه و از داداشمم کوچیکتره بچمو شیر نمیدم نمیدونم هدفش چیه واقعا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بی حیا  خداروشکر شوهرت ادم حسابش نمیکنه

خیلییی بی حیا و عوضیه همیشه جلو روم میاد نمک میریزه واسه شوهرم منو شوهرم باهم خیلی خوبیم ولی من اخلاقم خشکه و تو جمع عشوه و نمک و خودشیرینی رو ندارم اون خود شیرینه

خیلییی بی حیا و عوضیه همیشه جلو روم میاد نمک میریزه واسه شوهرم منو شوهرم باهم خیلی خوبیم ولی من اخلا ...

مهم شوهرته ک باید بگیریش تو مشتت 

اگه ذات شوهرت درست باشه مطمئن باش اتفاقی نمیفته 

روابط و رفت و آمداتونو میتونید محدودتر کنید 

جاریت هرزه است،دیگه باید چیکار کنه،پلاکارد"من هرزه ام"بندازه گردنش؟

من چطور رفتار کنم خوب نمیدونم چکار کنم تو این جور مواقع گفتم دفعه دیگه اینکار کرد بش میگم خودتو جمع کن لزومی نداره پیش شوهرم شیر بدی ب بچت

مهم شوهرته ک باید بگیریش تو مشتت  اگه ذات شوهرت درست باشه مطمئن باش اتفاقی نمیفته  روابط ...

کاش میشد ولی ما اخه تو ی خونه زندگی میکنم ولی خونه بزرگ

اگه مادرشوهر داری،بگو گوششو بکشه،اگر خواستی بری،به شوهرت بگو نیاد

مادرشوهرم خالشه خونه عمو شوهرمه چطور بگم نیاد همشون فامیلن اه حالم از اطرافیانم بهم میخوره

مادرشوهرم خالشه خونه عمو شوهرمه چطور بگم نیاد همشون فامیلن اه حالم از اطرافیانم بهم میخوره

اگه میتونی(چون رک بودن لازمه)دفعه بعد که اینکارو کرد،جلوی همه بهش بگو"خیالت راحت همه ازت شناخت کامل پیدا کردن و سینه هاتو دیدن،میتونی مطمئن باشی،دیگه یه مرحله برو جلوتر واسه نشون دادن باقی جاهای بدنت،سینه هات تکراری شده"