2777
2789
عنوان

نامزدم گیر داده میگه اگه منو دوست داری بزار من ببرمت مدرسه امتحان

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 48 پست
نخیر من مدرسم غیر انتفاعیه🙄

زمان ما نمیذاشتن..........برام عجیب بود

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا.................پس چرا زمان ما نمیذاشتن

نمیدونم والا . از سیاست هاشونه دیگه. وقتی دختر بچه ۱۲ ۱۳ ساله حق ازدواج داره نباید واسه این چیزا تعجب کرد

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

بفهمن گیر میدن باید بره بزرگسالان

میگه تو دفتر میان میگن  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

زمان ما نمیذاشتن..........برام عجیب بود

خب زمان شما فرق داشت 

بعدم دارم میگم غیر انتفاعی  بزرگسال حساب میشه ینی دارم شهریه میدم پول میدم بهشون چرا باید گیر بدن

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
دلم خیلی خیلی خیلی سوخت

چرا عزیزم‌ میشه دلیلشو‌ بگی برام جالب در اومد

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
خب زمان شما فرق داشت  بعدم دارم میگم غیر انتفاعی  بزرگسال حساب میشه ینی دارم شهریه میدم پ ...

چرا غیر انتفاعی بزرگسال حساب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  یعنی سن بالاها هم میان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چقدر فرق کرده همه چی

چرا غیر انتفاعی بزرگسال حساب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟    یعنی سن بالاها هم میان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چقدر فر ...

عزیزم دیگ سوال شما مرتبط‌ با تاپیکم نیست‌..... اوکی

عزیزم دیگ سوال شما مرتبط‌ با تاپیکم نیست‌..... اوکی

اوکی  

فک کن جوان ۲۸ ساله دغدغش اینه نامزد ۱۶_۱۷سالشو ببره مدرسه و نامزدش ناز میکنه😕😕😕 به قول ...

خب ما چن ماه بود باهم قهر بودیم خیلی وقته بیرون نرفتیم 

میخواد از فرصت استفاده کنه فردا بریم

چرا غیر انتفاعی بزرگسال حساب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟    یعنی سن بالاها هم میان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چقدر فر ...

نه بابا الکی میگه

بزرگسال حساب نمیشه

صرفا چون پول دارن میدن کاریشون ندارن

از نظر قانونی مدرسه متهمه