2777
2789
عنوان

بیاید بریزید اینجا، درد دل کنید.، حامی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 60 پست
من دردام یکی دوتا نیستن، الان از همه مهمتر بارداریمه ب سلامتی تموم شه، نگران بچم هستم دیدم یکی مینو ...

عزیزم خب نگاه نکن این چیزارو بیشتر خودت اذیت میشی 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم‌ک، یهو میبینم تو‌کامنت ها

بد به دلت راه نده بچت رو بسپار به خدا و بهش توکل کن همه خوب پیش میره🌸🌿🌹

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

در حد خودم بله...  حس ششم دارم تا یه حدی.. ولی  فقط شما حرف بزنید شنونده خوبیم

درمورد آیندم حست چیه؟ من تازه طلاق گرفتم و بنظرت شوهر آیندم چیکاره میشه و آیا خوشبخت میشم دوباره؟

چقدر مهربونید.. همگی.. 

چه حامی ایی هستی همش لایک میکنی جواب نمیدی😐

چقدر مهربونید.. همگی.. 

عکس میزارم ببین میتونی برام کاری کنی اومدی بگوبذارم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭