2777
2789
عنوان

بیاید بریزید اینجا، درد دل کنید.، حامی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=342006206]اومدم بذار[/QUOTEن

کوسبزنیستی

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
چه حامی ایی هستی همش لایک میکنی جواب نمیدی😐

عزیزم چه کنم اخه.. 

دارم میرم نماز برا همه دعا می کنم.. 

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

دلم دوران مجردیمو میخواد چقد اعصابم آروم بود قدر ندوتستم

مجرد ها هم متاهل بودنو می خوان 

سخت نگیر. 

خودت اینده ات را بساز عزیزم 

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

کجا وستیلمو بفروشم  رزین و اینا

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

دلم گرفته 

مامان و بابام باهم مشکل دارن هروقت میبینم نسبت بهم با علاقه رفتار نمیکنن خیلی دلم میگیره 

با دوست پسرم کات کردم فکر این ک با کسی دیگه الان خوش میگذرونع حالمو میگیره

خودمم بیکارم شغلی ندارم پولی ندارم 

حس میکنم هروز افسرده تر از دیروز میشم

از ازدواج هم میترسم 

اعتماد به نفس ندارم 

ترسو ام

همیشه هم در حال دلسوزی ب همه هستم غصه همه رو هم میخورم

یا استرس دارم یا غصه دارم یا عصبی ام یا ناراحتم 

ی لحظه خوشی هم ک میشه ها همش منتظر ی حس بدم انگار لیاقت حال خوب ندارم همش ت همین حالتم

،...

والا مشکلات من از ناله گذشتن حتی چند روزه فک میکنم نکنه چون من یه مدته  همش تایپ میکنم که حالم خوب نیس و روحی و جسمی مریض شدم دارم به کائنات انرژی میدم که هی این حال بدا بیشتر بشم ...نمیدونم کم آوردم از خودم نا امید شدم چرا من انقد ضعیف شدم خود خاک برسرم هیچی چرا خانوادم بخاطر من عذاب بکشن و سر شکسته بشن ...هر چه قد خدار صدا میزنم انگار تلاش بی خوده