2777
2789

منو همسرم دو ماهه سر مسئله خییییلی مهمی قهریم، کار به کتک کاری رسید. طوری که لبم ترک خورد و خون اومد و بدنم و صورتم کبود شد. بعد اصلا هیچ معذرت خواهی نکرده که هیچ انتظار داره من باهاش حرف بزنم و سر سنگین نباشم، البته یکی دو هفته اس در حد نیاز خونه و بچه چند کلمه کوتاه حرف می‌زنیم 

حالا امشب خیلی یهویی رابطه خواست، من پسش نزدم و فقط گفتم من زیر شکمم درد میکنه تو کار خودتو انجام بده، که یهو انگار به غرورش برخورد و گفت منم نمیخوام

حالا همش عذاب وجدان دارم که نکنه کار بدی کردم، همشم حس میکنم شاید بره کاری بکنه

حالا به نظرتون باید عذاب وجدان داشته باشم یا کار خوبی کردم؟

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

حقشونه

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری خب آدم وقتی ناراحته حالش نیس ک اما خب بگو ازت ناراحتم و انتظار دارم از دلم دربیاری 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
کار بدی کردی 😐😐😐😐

واقعا؟ اخه مسئله قهرمونم نمیتونم بگم اگه اونو بگم شاید بگین حق باهامه 

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

کار خوبی کردی خواهرم

نمیخام حرفی بزنم که انگار آتیش بیار معرکه ام ولی الان دوره قدیم نیست که از ترست حرفی نزنی!

چطور اون شمارو زده ابراز پشیمونی نکرده ولی شما عذاب وجدان میگیری؟ با یه شب رابطه نداشتن نمیمیره که!

حقش بود! اصلا عذاب وجدان نداشته باش 

اون بیشتر مقصر بوده ولی شماهم مقصر بودین  اولن که غلط می‌کنه کاری بکنه دوم این که مردا عقلشون اونجاشونه فکر میکنن اگر بتونن نیاز جنسی زنشون رو برطرف کنن از طلا براشون باارزش تره شما باید سیاست به کار میبردی اول از همع که کارتونو کردین بعدش که بغل هم آروم گرفتین با گلایه و خیلی لوس میگفتین بهش اگر سر بالا و سرد جواب میداد یه جور دیگ. باز برخورد میکردین

حق داری خب آدم وقتی ناراحته حالش نیس ک اما خب بگو ازت ناراحتم و انتظار دارم از دلم دربیاری 

هزاران بار گفتم و خودش میدونه