2777
2789
عنوان

منو همسرم نزدیک به دوماهه قهریم، بعد امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 4005 بازدید | 106 پست

حقیقتا من اگه از شوهرم کتک بخورم اونم تا این حد

دیگه هرگز پامو تو خونه نمیزارم چه برسه این کارا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

واقعا؟ اخه مسئله قهرمونم نمیتونم بگم اگه اونو بگم شاید بگین حق باهامه 

بنظرم تو رابطه نباید مرد رو پس زد امکان سرد شدن خیلیه

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از نظر من همین که نزدی لهش کنی خیلی بهش لطف کردی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

این چجور قهریه حرف میزنین باهم غدا میخورین وحتی کاربه  رابطه میکشه،ماقهرباشیم متاسفانه هردولجبازیم واز۱۰فرسخی هم رد نمیشیم تا یکی آشتی مون بده یا خسته شیم البته میدونم کارمون اصلا درست نیست

انشالله که خیانت نباشه

همونه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
همونه

لعنت ب خیانت کار 

لعنت

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

مردا وقتی میخوان عذر خواهی کنن متاسفانه میرن سراغ رابطه جنسی . تو باید بهش توضیح میدادی ک خانوم ها وقتی میتونن کامل واسه رابطه آماده باشن ک از لحاظ ذهنی اروم باشن واقعا بعد از کتک زدنت نباید توقع رابطه داشته باشه 

این چجور قهریه حرف میزنین باهم غدا میخورین وحتی کاربه  رابطه میکشه،ماقهرباشیم متاسفانه هردولجبا ...

با هم غذا نمیخوریم، ولی برای نیازای خونه و بچه مجبورم پیام بده یا در طول روز چند کلمه حرف بزنم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
لعنت ب خیانت کار  لعنت

تا خود قیامت لعنت

همونه

اگر که خیانت کرده کاش هر چه زودتر می‌رفتین پیش مشاور صحبت می‌کردین خیانت هیچ وقت بخشیده نمیشه بشه هم یه استرسی دائم هست اگر دیدی کاراشرمثل سابقه و بچه نداری به جدلیی فکر کن البته قبل صبحت کردن با مشاور

حقیقتا من اگه از شوهرم کتک بخورم اونم تا این حد دیگه هرگز پامو تو خونه نمیزارم چه برسه این کارا

حتما بچه نداری، من فقط به خاطر بچم موندم