2777
2789

پماد کلوتریمازول یک درصد رو دکتر برام نوشت ترشح های سفید بعضا رنگ شیری دارم که بعضی وقتا سفت هستن 

دیگه نوشت منم تا ۳ هفته استفاده کردم ولی بعضی وقتا فراموش میکردم روزی یکبار یا ۲ بار میزدم 

حالا میخوام دوباره دقیقا روزی ۳ بار بزنم ولی دقیقا نمیدونم کجا خودم پایین واژن رو میزدم

خسته شدم از این ترشحا مجردم ولی نمیتونم با این وضع ترشحا ازدواج کنم خیلی بدن

''هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد... او گدایست که حاجت ز گدا می طلبد''🌿.....''هر که به پناه خدا پناه برد در امان است"🌻❄️......👈👈اگه مشکل سحر و جادو داری و گرفتارش شدی پیش سید و دعانویس نرو به جاش به این کانال برو توی تلگرام و مطالبش رو بخون و سرچش کن بدردت میخوره بهت قول میدم.کانال تبلیغاتی نیس و حتی مال خودمم نیس فقط دلسوزانه میزارم تا مشکلت حل بشه...بنی آدم اعضای یکدیگرند! اینم لینک کانال👈/darmanbaquran////و اگه شک و شبهه‌ای در دین داری به این کانال برو جواب سوالاتت رو پیدا میکنی بازم بهت قول میدم، اصلام تبلیغاتی و اینچیزا نیس خودت بری میفهمی👈/shobahat99/🚶‍♀️👍🍂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خو‌از دکترت میپرسیدی بهتر نبود؟

اینجاپرسیدنش فقط مردا بیستر ب تاپیکت جذب میکنه😑 

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
وای منم خیلی هارش دارم یعنی از عفونتع 

اره صدصدرصد 

عفونت قارچیه برو‌دکتر بهت داروپماد میده خوب میشی

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
بترسم شکل بگیم کجا بزنی خواهر سایت مختلطه توروخدا ملاحظه کنین گوگل بزنی بخدا توضیح علمی داده شرفمونو ...

اقایون اناتومی بدن ما رو بهتر از خودمون بلدن 😶😶

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

فکر کردم متاهلی خوب پس نمیشه بزنی داخل واژن باید جلوی واژنت بین لابیا پخشش کنی 

بعدشم گلم همه خانوما این ترشحات رو دارن من خودم روزای تخمک گذاریم که میشه روزی دو تا سه بار هم میشه که لباس زیر عوض میکنم چون بشدت ترشح دارم 

اگه ترشحاتت همراه با خارش و بوی بدی نمیده نگران نباش اینا عادیه در آینده همسرت که نیومده دائم اونجاتو بررسی کنه که میترسی مردا فقط میخوان کارشون انجام بدن همون که تمیز باشی و بوی خوب بده براشون کفایت میکنه والا زیاد سخت نگیر 😂😂😂😂🤦

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

بترسم شکل بگیم کجا بزنی خواهر سایت مختلطه توروخدا ملاحظه کنین گوگل بزنی بخدا توضیح علمی داده شرفمونو ...

شرف چی بابا خوب من نگفتم دقیقا با رسم شکل توضیح بدین که

''هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد... او گدایست که حاجت ز گدا می طلبد''🌿.....''هر که به پناه خدا پناه برد در امان است"🌻❄️......👈👈اگه مشکل سحر و جادو داری و گرفتارش شدی پیش سید و دعانویس نرو به جاش به این کانال برو توی تلگرام و مطالبش رو بخون و سرچش کن بدردت میخوره بهت قول میدم.کانال تبلیغاتی نیس و حتی مال خودمم نیس فقط دلسوزانه میزارم تا مشکلت حل بشه...بنی آدم اعضای یکدیگرند! اینم لینک کانال👈/darmanbaquran////و اگه شک و شبهه‌ای در دین داری به این کانال برو جواب سوالاتت رو پیدا میکنی بازم بهت قول میدم، اصلام تبلیغاتی و اینچیزا نیس خودت بری میفهمی👈/shobahat99/🚶‍♀️👍🍂
فکر کردم متاهلی خوب پس نمیشه بزنی داخل واژن باید جلوی واژنت بین لابیا پخشش کنی  بعدشم گلم همه ...

راس میگی گلم خیلی ممنون